Elbilmerket XPENG på plass hos ny agent – Autostrada blir med i forhandlernettverket

Del
Elbilmerket XPENG som etablerte seg i Norge i 2020, har endret forhandlerstrategi i Norge. Nylig ble det kjent at et nytt landsdekkende forhandlernettverk ga merket forhandlere og servicepunkter som gjør XPENG tilgjengelig for langt flere. Nå vokser nettverket ytterligere med Autostrada som skal være agent for merket hos deres lokasjon i Skien.

På plass hos én av de store forhandlerne på Østlandet

Autostrada er en stor aktør blant norske bilforhandlere med fem lokasjoner sentralt plassert i Vestfold, Telemark og Agder. De har over 27 år bygget seg opp som en stor og solid aktør i norsk bilbransje. De har i flere år hatt et godt omdømme, og er blant de beste i klassen på kundetilfredshet. Dette gjør forhandleren til en perfekt match med XPENG som nå har giret opp satsningen sin i Norge.

Nummer fem i en serie sterke navn

Sammen med Bilia, Ålgårds Auto, Nardo Bil og Bil i Nord, blir Autostrada blir XPENGs femte agentpartner i Norge. Med dette befester merket sin posisjon ytterligere på det norske markedet. XPENG blir nå tilgjengelig for langt flere kunder ettersom Autostrada holder til i en folkerik del av landet som ikke tidligere har hatt en XPENG forhandler.

En god match

Norgessjef Claes Persson i XPENG er tydelig på at Autostrada vil bli en viktig del av forhandlernettverket.

– Det er svært gledelig å kunngjøre Autostrada som en ny agentpartner for XPENG i Norge. Deres profesjonalitet og høye ambisjonsnivå samsvarer godt med målene til XPENG, og vi er sikre på at vi vil være en svært god match for hverandre i dagens bilmarked. Sammen med de allerede annonserte agentene, markerer dette en ny milepæl i vårt arbeide om å bygge ut et nytt agentnettverk i hele Norge, forteller Persson.

XPENG treffer stadig flere kundegrupper

Tradisjonelt har elbilene først og fremst truffet de som bor i og i nærheten av de store byene. Nå ser man at etterspørselen etter elbiler også øker i distriktene, noe som krever et stødig og stort forhandlernettverk. Med Autostrada med på laget kan XPENG i enda større grad møte etterspørselen til kundene utenfor de store byene, og bidra til at elektrifiseringen av den norske bilparken fortsetter med uforminsket styrke.

Kontakter

Bilder

Om XPENG Norge

XPENG NorgeXPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber ca. 40 % av de over 15.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er til stede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3 og P7. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG har etablert seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

Arctic Race of Norway lanserer samarbeid med elbilprodusenten XPENG – blir verdens første sykkelritt som kun bruker elbiler12.5.2023 09:23:58 CEST | Pressemelding

Oslo, 12. mai 2023 Arctic Race of Norway blir verdens første sykkelritt med kun elektriske følgebiler XPENG stiller med 120 biler Premium-SUVen G9 skal benyttes til gjester, og G3i og P7 skal benyttes som servicebiler og rittbiler Bil i Nord skal stå for utlevering og håndtering av bilene Elbil- og teknologiprodusenten XPENG blir bilpartner for Arctic Race of Norway fra og med 2023. Dette betyr at Arctic Race of Norway blir verdens første sykkelritt med kun elektriske følgebiler. Det er ikke bare viktig med tanke på å redusere klimagassutslippene. Det vil også gjøre Arctic Race of Norway til et utstillingsvindu for grønne idrettsarrangementer, da sykkelrittet skal vises i hele 189 land. Verdens nordligste sykkelritt jobber med å kutte utslipp Alle store idrettsarrangementer har en påvirkning på miljøet, og dette blir ekstra tydelig i verdens nordligste profesjonelle sykkelritt. Arctic Race of Norway jobber målbevisst med å kutte klimagassutslipp. En helelektrisk bilpark er et stort skr

XPENG lanserer den nye kupé-SUVen G6 på Auto Shanghai 202319.4.2023 10:37:29 CEST | Pressemelding

Ny kupé-SUV laget på SEPA2.0, XPENGs nye høyteknologiske plattform Science fiction-inspirert design med sporty linjer kombinerer dynamiske kjøreegenskaper og romslig interiør Drevet av den nyeste generasjonen av selvkjøringssystemet XNGP, programvaren Xmart OS 4.0 og X-EEA 3.5 for overlegent smarte funksjoner 800V SiC-plattform og 3C battericelle-teknologi gir svært høy rekkevidde og lynrask lading sørger for 300 km rekkevidde** etter 10 minutter med lading Shanghai, Kina – 18. april 2023: XPeng Inc, annonserte i går debuten til sin femte elbil, XPENG G6* Ultra Smart Coupe SUV, under Auto Shanghai 2023. G6* er den første produksjonsmodellen laget på selskapets neste generasjon elektriske plattform, SEPA2.0. G6 tilbyr XPENGs nyeste teknologi innen selvkjøring, interiørkvalitet, lynlading og overlegne ytelser. Den vil komme utstyrt med nyeste versjon av XNGP som er siste versjon av ADAS (Advanced Driver Assistance System) før bilen gjøres tilgjengelig for komplett selvkjøring. G6 er utvi

XPENG med nytt agentnettverk – starter først i de store byene i Norge4.4.2023 09:00:00 CEST | Pressemelding

Elbilmerket XPENG som etablerte seg i Norge i 2020 har endret forretningsstrategi i Norge. Nå er det klart at en gruppe bilforhandlere fra Tromsø i nord helt ned til Sandnes i første omgang utgjør XPENGs nye agentnettverk med både forhandlere og servicepunkter. Samtidig er det klart at XPENG Norge blir en fullverdig bilimportør med medlemskap i Bilimportørenes Landsforening (BIL) og Norges Bilbransjeforbund (NBF).

XPENG styrker tilstedeværelsen sin i Norge betraktelig med utvidet nybilgaranti og åpning av toppmoderne servicesenter med mobil servicebil.3.2.2023 12:00:00 CET | Pressemelding

Nye XPENG G9 er omtalt som en av de store elbilnyhetene i Norge dette året. Nå setter XPENG ny kurs for det norske markedet og i dag presenterer selskapet flere nyheter for 2023: • Utvidet nybilgaranti på 7 år/160 000 km til nye G9- og P7-kunder i Norge. • Helt nye, toppmoderne, XPENG Service Center åpner dørene på Lørenskog • Mobil servicebil som kan bistå kundene lokalt på Østlandsområdet. • Åpner for salg i Sverige, Danmark og Nederland og styrker sin satsning i Nord-Europa. Utvidet nybilgaranti gir nye kunder økt trygghet I dag kan XPENG avsløre at de nå lanserer en vesentlig oppgradert nybilgaranti på hele 7 år eller inntil 160 000 kilometer. Dette resulterer i at XPENG nå får en av markedets beste nybilgarantier. Dette skal gi en økt sikkerhet for alle nye kunder. Garantien er et tydelig tegn på at XPENG er i ferd med å befeste sin posisjon i Norge ytterligere, og at bilmerket som var blant de første rene elbilmerkene til å etablere seg i Norge i 2020, har kommet for å bli. XPENG

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom