EL og IT Forbundet

EL og IT Forbundet støtter de streikende

Del

– Samfunnet forventer at vekterne skal passe på og trygge våre arbeidsplasser, offentlige rom og infrastrukturer. Nå er det på tide at samfunnet trygger vekternes hverdag, sier Jan Olav Andersen, forbundsleder i EL og IT Forbundet.

Vekterne har gått ut i streik etter at det ble brudd i meklingen. Partene ble enige om rammen, men skjæringspunktet var hvordan pengene skulle fordeles. Arbeidstakerne mente at noe av rammen måtte gå til å heve natt- og helgetillegget med to kroner i timen. Et tillegg som har stått stille over mange år.

– Det er toppen av frekkhet når NHO Service og Handel sier at det er umusikalsk å gå ut i streik, samtidig som de avviser krav som er innenfor rammen de selv godtok.
Vi i EL og IT Forbundet gir vår fulle støtte til vekterne som er tvunget ut i streik, forteller Andersen.

Kontakter

Om EL og IT Forbundet

EL og IT Forbundet
EL og IT Forbundet
Torggata 12, 8 etg., 0181 Oslo
0168 Oslo

23063400http://www.elogit.no

EL og IT Forbundet har 38 000 medlemmer og er en landsomfattende sammenslutning som organiserer lønnstakere innenfor IKT-, energi- og elinstallasjonsbransjen.

Følg pressemeldinger fra EL og IT Forbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EL og IT Forbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra EL og IT Forbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom