Universitetet i Bergen (UiB)

Ekspertliste fra UiB: Konsentrasjon og ADHD

Del
Har vi en konsentrasjonskrise på gang? Og foregår det en over- eller underdiagnostisering av ADHD? Her finner du fagfolk fra Universitetet i Bergen som kan kommentere ulike tema knyttet til konsentrasjon, konsentrasjonsvansker og ADHD.

Lin Sørensen | Universitetet i Bergen (uib.no), professor, Institutt for biologisk og medisinsk psykologi, Det psykologiske fakultet, UiB.

Tema: ADHD hos barn og voksne, konsentrasjon, oppmerksomhet, følelser, motivasjon, risikosøkende atferd hos barn med ADHD, kognitiv trening, vansker med å huske osv.

Telf.: 90060533

E-post: Lin.sorensen@uib.no

 

Endre Visted | Universitetet i Bergen (uib.no), førsteamanuensis i klinisk psykologi, spesialist i voksenpsykologi, klinikkleder for Psykologisk universitetspoliklinikk, Institutt for klinisk psykologi, Det Psykologiske fakultet, UiB

Tema: Klinisk psykologi med voksne, emosjonsregulering, psykodynamisk psykoterapi, voksne.

Tlf.: 45854065

E-post: endre.visted@uib.no

Wenche Andersen Helland | Universitetet i Bergen (uib.no), professor, logoped, Institutt for biologisk og medisinsk psykologi, Det psykologiske fakultet, UiB.

Tema: Språk og kommunikasjon hos barn med ADHD og utviklingsmessige språkforstyrrelser

Tlf.: 90133397

E-post: wenche.helland@uib.no

Om Universitetet i Bergen (UiB)

Universitetet i Bergen (UiB)
Universitetet i Bergen (UiB)
Postboks 7800
5020 Bergen

+47 55 58 00 00http://www.uib.no

Følg pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Bergen (UiB) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom