Sony Music Norway

Eirik Lyng vil ha deg her og nu!

Del

Altaværingen Eirik Lyng tror alle har godt av en daglig dose nordnorsk poprock om og for knuste hjerter, og bidrar raust med sin fjerde singel «Her og nu», som slippes fredag 20. mars.

Eirik Lyng - Her og nu // Artwork
Eirik Lyng - Her og nu // Artwork

16 år gamle Eirik Lyng fra Alta debuterte høsten 2019 med gladlåten «En som dæ», som fikk strålende tilbakemeldinger fra både media og radio. Låten ble umiddelbart B-listet på P3 og - ikke overraskende - omfavnet av NRK lokalt (hei P1 Finnmark og hei Sapmi radio og TV). Deretter har han sluppet enda to sterke singler, «Hvis ikke det blir oss» og «En gang til» med Stina Talling – også begge disse ble listet hos radiobautaen NRK. Med to overbevisende konserter under vinterens Trondheim Calling har han også vist at han til tross for sin korte karriere kan bære et liveshow som både engasjerer og imponerer. Og nå er han altså klar for å imponere og engasjere nok en gang, med friske og fengende «Her og nu».

Låten handler om hvordan det er når du ikke klarer å slutte å tenke på en spesiell person. En du skulle ønske var sammen med deg her og nå, sånn ca hele tiden. Den er skrevet sammen med Eiriks faste samarbeidspartnere Helge Reinsnes Moen og Jim Bergsted.

I tillegg til å være nordnorsk hjerteknuser som leverer nordnorske låter om knuste hjerter, går Eirik til daglig på musikklinja på Alta VGS.

Hvordan går det å kombinere skole og popstarlyfe?

«Det går bra!! Det å få gjøre det æ like aller best både på fritida og på musikklinja e en drøøm!»

Googler man «Eirik Lyng» så er første treff «Norge trenger en som Eirik Lyng (16)». Er du enig i utsagnet? Begrunn!

«Ja! Trur alle har godt av litt heartbreak-nordnorsk-poprock i øran daglig».

«Her og nu» er ikke bare en poplåt, men også et dansk sladderblad OG et gratis språkkurs for deg som vil lære basic dansk raskt: hva foretrekker du, og hvorfor?

«Hadde vært nais å lære dansk og sånt for å sjekke opp nån pene danske jenter :)»

Hvor er du akkurat nå? Og hva er det aller beste i livet ditt, akkurat nå?

«Akkurat nu e æ hjemme og kose meg med pizza som mamma har laga :). Det aller beste i livet mitt nu e at det snart e påskeferie og at æ snart kan dræge fram vespaen min og cruise rundt i A-town».

Nevn én ting du ønsker deg i DM'en her og nå.

«Det må være en collab med nån sykt kule folk som Lido eller Alexander 23 (på nordnorsk!!)» 

Nevn én ting du ønsker deg hånden her og nå.

«En iskald pepsi i boks».

Nevn én ting du ønsker for verden nå.

«At alle e vænna».

Nå går det, bokstavelig talt, mot lysere tider i nord. Hva er det beste og hva er det verste med at det blir lyst 24/7?

«Det beste e at æ kan se kem folk e på en avstand lengre enn 5 meter. Det verste e at det blir vanskeligere å sove på grunn av midnattsola :/»

 Hva gleder du deg aller mest til av det du har på planen for de nærmeste månedene?

«Det blir å få sommerfeire og baare konse på musikk og videre spennende planer!!»

Nøyaktig hvilke planer som klekkes ut for fremtiden gjenstår å se. I mellomtiden retter vi alt fokus mot «Her og nu».

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Eirik Lyng - Her og nu // Artwork
Eirik Lyng - Her og nu // Artwork
Last ned bilde
Eirik Lyng
Eirik Lyng
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom