Eiendom Norge

Eiendom Norges boligprisstatistikk for oktober 2020

Del

Eiendom Norges pressekonferanse med fremleggelse av boligprisstatistikken for oktober 2020 sendes direkte fra kl. 11.00.

Foto: Solfrid Sande
Foto: Solfrid Sande

Eiendom Norge inviterer til live-sending av vår pressekonferanse i dag, onsdag 4. november kl. 11.00, for fremleggelse av Eiendom Norges boligprisstatistikk for oktober 2020.

Gå til live-sending (starter kl. 11.00)

Tema: Hvordan er utviklingen i boligmarkedet?

- Oktober har normalt en svak utvikling i boligprisene. I lys av den sterke utviklingen i boligprisene og antall omsetninger i kjølvannet av korona og null-renten, blir det spennende å se om vi får en nedgang i boligprisene, noe som er vanlig for oktober, sier administrerende direktør, Henning Lauridsen i Eiendom Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Erik LundesgaardSjef for kommunikasjon og politikk

Besvarer spørsmål om organisasjonens politiske saker, samt spørsmål om boligprisstatistikken.

Tel:+47 95 88 19 87el@eiendomnorge.no

Bilder

Foto: Solfrid Sande
Foto: Solfrid Sande
Last ned bilde

Om Eiendom Norge

Eiendom Norge
Eiendom Norge
Grev Wedels Plass 5
0151 Oslo

+47 22 42 15 75https://eiendomnorge.no

Bransjeforeningen for eiendomsmeglingsforetak
Eiendom Norge er bransjeorganisasjonen for norske eiendomsmeglingsforetak.

Ved årsskiftet 2019/2020 hadde Eiendom Norge 71 foretaksmedlemmer. Disse igjen hadde 810 kontorer/filialer. Medlemmene står for cirka 98 % av alle boligtransaksjoner i Norge. Det utgjorde i 2018 139 313 transaksjoner. Eiendom Norges medlemsbedrifter hadde ved årsskiftet 5216 ansatte.

Eiendom Norge utarbeider og publiserer Eiendom Norges prisstatistikk i samarbeid med Eiendomsverdi AS og Finn.no. Statistikken har en viktig funksjon for det norske boligmarkedet, norsk økonomi og det norske samfunnet.

Organisasjonen ble stiftet 4. april 2001.

Følg pressemeldinger fra Eiendom Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Eiendom Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eiendom Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom