EIE franchise AS

EIE eiendomsmegling – først ute med å tilby et grønt boligskifte

Del

EIE er en eiendomsmeglerkjede med store ambisjoner – også for fremtiden. Vi jobber hver eneste dag med å bli litt grønnere. Vår ambisjon er å gjøre hele boligreisen bærekraftig, derfor lanserer vi nå kampanjen Det grønne boligskiftet. Å velge EIE skal være både lønnsomt og bærekraftig.

EIE kampanjebilde
EIE kampanjebilde

Siden 2020 har vi jobbet med tiltak for å redusere miljøavtrykket i boligsalgsprosessen innenfor områdene digitalisering, transport, leverandører, rådgivning og investeringer. Dette er en pågående prosess hvor vi hele tiden ønsker å bli bedre.

Vår bransje har vært kjent for bruk av mye trykt materiell. EIE har de siste årene utviklet og investert i flere tjenester for å digitalisere boligsalgsprosessen, og dermed unngå unødvendig klimaavtrykk. Vi har eksempelvis gått over til digitale salgsoppgaver for å erstatte tradisjonelle trykte salgsoppgaver, digital befaringspresentasjon fremfor brosjyrer og opprettet EIE portalen hvor alle dokumenter ligger digitalt tilgjengelig for kunden.

Transport er en betydelig faktor i en boligsalgsprosess. Ifølge eiendomsmeglerloven er megler pliktig til å være fysisk til stede i boligen i flere av stegene i boligsalgsprosessen. I gjennomsnitt er megleren i boligen tre ganger i løpet av et salgsoppdrag. I tillegg kommer stylist, fotograf og bygningssakkyndige. Med disse rammebetingelsene har vi gjort grep for å redusere transportavtrykket ved å gå fra fossilt utslipp til elektrisk. 56 prosent av våre meglere kjører i dag elbil, og vi har satt et krav om at alle meglere i EIE skal kjøre elbil, sykle eller ta kollektivt på jobb innen 2025. Våre leverandører har også et krav om å kjøre elbil innen 2025.

EIE har også satt nye krav til våre samarbeidspartnere på boligstyling. Det innebærer at 50 prosent av produktene som blir brukt til boligstylingen skal være gjenbruk. I tillegg stiller vi konkrete krav om at produkter skal selges og kjøpes på bruktmarkedsplasser.

Energiforbruk er høyaktuelt. Vi som meglere sitter i en unik posisjon til å påvirke og motivere norske boligeiere til å gjøre energisparende tiltak og velge energieffektive løsninger. Den jobben tar vi på alvor og den vil være en viktig satsning i EIE framover.

EIE konsernets vei mot klimanøytralitet handler også om å bidra til klimautslipp utenfor egen virksomhet. Derfor har EIE etablert selskapet EIE Vekst, som har til formål å identifisere og investere i miljøvennlige selskaper. Vårt investeringsselskap har vedtektsfestet grønn profil og skal kanalisere kapital til virksomheter som gir en reell klimaeffekt. Hittil har vi investert i tre oppstartsselskaper, hvorav Secundo AS utgjør den største investeringen på 2.5 millioner. Secundo er en markedsplass for salg av bruksgjenstander. Dette er en tjeneste som også vil være til stor hjelp for selger og kjøper i boligreisen.

EIE oppfordrer hele eiendomsmeglerbransjen til å bli med på det grønne boligskiftet!

Nøkkelord

Kontakter

Markedsdirektør Stina Bredal-Rørvik

sbr@eie I 91895018

Bilder

EIE kampanjebilde
EIE kampanjebilde
Last ned bilde
EIE kampanjebilde
EIE kampanjebilde
Last ned bilde
Stina Bredal-Rørvik Markedsdirektør EIE franchise as
Stina Bredal-Rørvik Markedsdirektør EIE franchise as
Last ned bilde

Lenker

Om EIE franchise AS

EIE franchise AS
Karenslyst alle 49
0279 Oslo

http://eie.no

I dag har EIE 48 kontorer og gjennomfører nær 9000 omsetninger hvert år. Ifølge Norsk Kundebarometer har vi bransjens mest fornøyde kunder, både i 2021 og 2020. For oss er det den største tillitserklæringen vi kan få.

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg.
Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

 

Følg pressemeldinger fra EIE franchise AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EIE franchise AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.