TV 2

Egor Filipenko ute av «Skal vi danse: all stars» med skade

Del

Katrine Moholts dansepartner, Egor Filipenko, må gi seg i «Skal vi danse: all stars» på grunn av nakkeprolaps. – Dette var det siste jeg ville, men nå gikk det dessverre ikke lenger, sier Filipenko.

Egor Filipenko og Katrine Moholt. Foto: Espen Solli/TV 2
Egor Filipenko og Katrine Moholt. Foto: Espen Solli/TV 2

Siden forrige uke har Filipenko slitt med smerter i nakken. I samråd med lege og støtteapparat har han nå tatt den vanskelige avgjørelsen om at han ikke kan danse videre med Katrine Moholt i årets «Skal vi danse: all stars» 

 Jeg er ikke en person som gir meg og har virkelig gjort alt jeg kunne for å fortsette å danse med Katrine, men siden torsdag i forrige uke har jeg hatt konstante smerter. Dette var det siste jeg ville, men nå gikk det dessverre ikke lenger. Jeg ønsker Katrine og Tarjei masse lykke til, og kommer til å sitte i salen og heie på dem på lørdag, sier Filipenko. 

Inn som ny dansepartner for Katrine kommer Tarjei Svalastog, som tidligere denne sesongen har danset med utslåtte Martine Lunde.  

Det er fryktelig trist at Egor nå er blitt skadet, etter at vi har trent timevis hver dag i åtte uker sammen. Vi har hatt det så morsomt på hver eneste trening, og Egor har vært en fantastisk lærer og venn, som jeg er så glad i. Jeg ønsker han riktig god bedring og håper han blir frisk fort. Samtidig er jeg veldig glad for at Tarjei har lyst til å fortsette reisen sammen med meg. Det blir spennende for oss begge, å finne kjemien og bli samdanset bare på noen få dager. Tarjei er rågod, så jeg har trua. På lørdag danser vi rumba for Egor, sier Katrine Moholt.  

Proffdanser Tarjei Svalastog gleder seg også til å fortsette dansehøsten med Katrine, men understreker at han tar over med blandede følelse ettersom Egor er skadet. 

 – Jeg gleder meg til å fortsette i «Skal vi danse: all stars» sammen med Katrine. Egor har tidligere vært dansetreneren min, og nå overtar jeg hans prosjekt med ydmykhet. Det er trist når noen må avbryte på grunn av skade og jeg ønsker han masse god bedring, sier Tarjei Svalastog. 

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, forteller at både TV 2 og produksjonen synes det er synd at Egor må gi seg i «Skal vi danse: all stars».  

Vi synes det er utrolig synd for både Egor og Katrine at han nå må gi seg i «Skal vi danse: all stars», men det var ikke forsvarlig for ham å fortsetteHelsen kommer selvsagt først, og det viktigste er at han nå blir helt bra igjen. Vi ønsker å takke Egor for fantastisk innsats, og ønsker ham riktig god bedring. Og så er vi selvsagt veldig glade for at Tarjei er sporty og går inn som ny dansepartner for Katrine på kort varsel, sier Haldorsen.  

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Skal vi danse, Forræder - iblant oss, Hver gang vi møtes, Funkyfam, Bloggerne, Bleep, Kids in crime og I fyr og flamme.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Siril Vatne MelingKommunikasjonsansvarlig

Skal vi danse, Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 1, Kjære landsmenn, Direktøren, Petter og overleverne, TV 2s høstlansering

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Bilder

Egor Filipenko og Katrine Moholt. Foto: Espen Solli/TV 2
Egor Filipenko og Katrine Moholt. Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Katrine Moholt og Tarjei Svalastog. Foto: May Britt Strand/TV 2
Katrine Moholt og Tarjei Svalastog. Foto: May Britt Strand/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.