EGMONT

Egmont inviterer til pressetreff

Del

Konsernsjef i Egmont og styreleder i Cappelen Damm Holding, Steffen Kragh, inviterer til pressetreff i dag onsdag 30. juni, mellom kl. 10.10 og 12.00.

Egmont sender ut en pressemelding kl. 10.00. 

Det blir ikke noe felles pressekonferanse, men muligheter for å gjøre separate intervjuer med konsernsjef i Egmont Steffen Kragh og forlagsdirektør i Cappelen Damm, Tom Harald Jenssen, i tidsrommet mellom kl. 10.10 og 12.00.

Intervjuene kan gjøres fysisk i Cappelen Damms bokkafe "Halvbroren", i 1. etg. Akersgata 47/49. Det er også mulig å gjøre intervjuer digitalt eller på telefonen. Alle intervjuer avtales på forhånd. 

Kontakter

Lenker

Om EGMONT

EGMONT
EGMONTEgmont er et av Nordens ledende mediekonsern og står for godt innhold, journalistikk og tjenester innen TV, strømming, film, kino, dataspill, magasiner, bøker, undervisningsmateriell, e-handel, og digitale byråer. Egmont står bak bl.a. TV 2, Nordisk Film, Story House Egmont, Cappelen Damm og det danske forlaget Lindhardt og Ringhof, som utgir 90.000 digitale bøker på mer enn 30 språk gjennom Saga. Egmont er en stiftelse der hele overskuddet går til utvikling av våre selskaper samt å skape et bedre liv for utsatte barn og unge.