PSA Norge

DS 4 – ladbar, eksklusiv og spennende utstyrt

Del

DS lanserer nok en ny modell. DS 4 kommer i tre varianter, DS 4, DS 4 Cross og DS 4 Performance Line. Ladbar motorisering på 225 hestekrefter vil skape spennende kjøreopplevelser.

DS 4
DS 4

DS viser nå sin fjerde nye modell på kort tid. I dag har DS elektriske DS 3 og de ladbare hybridene DS 7 og DS 9. Fra utsiden kjenner man igjen designspråket, og med DS Matrix LED frontlys og en dramatisk LED lyssignatur blir dette en bil som er lett å kjenne igjen.

Eksteriøret har flere iøynefallende elementer. DS 4 har et langt panser og et tak som buer kraftig nedover mot bakruten. Denne kupéformen skaper et sportslig uttrykk, og den 4,4 meter lange bilen får en elegant form. DS 4 har også flush-monterte dørhåndtak og felger, opptil 20 tommer, med designelementer fra konseptbilen Aero Sport Lounge.


- DS 4 E-Tense har unike teknologier for segmentet som vil bli lagt merke til. Fransk komfort og eleganse, samt en sterk plugin-hybrid drivlinje, vil sørge for gode egenskaper, både på langtur og på elektriske byturer, sier Thomas Christensen, direktør for DS Automobiles hos Bertel O. Steen.

 

Tre varianter

Hovedmodellen blir DS 4. Dette er den elegante varianten som tilbyr alt DS 4 har å by på.

DS 4 Cross trekker tankene mot SUV og røffere bruk. Den blir utstyrt med andre støtfangere, detaljer i matt sort og takrails. Denne versjonen får også andre felger og dekk. Utstyr som justerbar traction control og nedstigningsassistent er også tilgjengelig på DS 4 Cross.

DS 4 Performance Line er sort innvendig og har en rekke sorte detaljer også utvendig. Det er elementer som grill, feltet mellom lyktene bak, vindusrammer og felger.

Ny generasjon med eksklusivitet

DS 4 er den første modellen med det nye interiøret fra DS. Det er et stort innslag av digitale løsninger og det meste av funksjoner er integrert i skjermene. En kul nyhet er den nye 5-tommersskjermen som er plassert sammen med girspaken i midtkonsollen. DS 4 har også et innovativt klimaanlegg med «usynlige» luftventiler.

DS 4 har et Focal Electra stereoanlegg med en effekt på 690 watt og 14 høyttalere.

For maksimal komfort er DS4 utstyrt med skanner som leser vegforholdene og tilpasser støtdemperne etter forholdene foran bilen.

DS Matrix LED-lys består av LED-moduler som kontinuerlig tilpasser seg trafikkforhold, rattposisjon, fart og vær. Med fem hovedinnstillinger for by, landeveg, motorveg, dårlig vær og tåke, så er maksimalt lysbilde sikret hele tiden uten å blende andre trafikanter.

DS 4 kommer med en rekke assistansesystemer og selvkjøring nivå 2. En forbedret funksjon for start og stop i rushtrafikk er på plass, samt enda bedre posisjonering i kjørefeltet.

Helt nytt er at adaptive cruise control nå også utfører forbikjøringer, tilpasser farten i svinger og tilpasser seg fartsgrenser.

Avhengig av modell vil DS 4 blir levert med en rekke eksklusive materialer som skinn, Alcantara, tre og karbon.

Bagasjerommet, for plugin-hybrid, er på 390 liter, og bakluka er både håndfri og elektrisk drevet.

Unike digitale løsninger

En unik funksjon i segmentet er et helt nytt headup-display. Informasjon som fart, navigasjon, førerassistanse, varsel om farer og stereoinnstillinger sees i frontruta i et 21-tommers synsfelt.

En 10-tommers skjerm i midtkonsollen sammen med DS IRIS SYSTEM, tilbyr en unik integrering av smarttelefoner. Fører setter opp dette helt etter egne ønsker og IRIS-systemet kan styres både med stemmen og ved bevegelser uten være borti skjermen.

E-Tense

Både elektriske og plugin-hybrider fra DS bærer E-Tense-navnet. DS 4 kommer til Norge med en totaleffekt på 225 hestekrefter. Alt dette er koblet til en 8-trinns automatgirkasse. I detalj betyr det en turbomotor med 180 hestekrefter og en elektrisk motor med 110 hestekrefter. Batteriet har en kapasitet på 12,4 kWt, og den elektriske rekkevidden er foreløpig oppgitt til over 50 kilometer (WLTP kombinert kjøring).

DS 4 er på plass i Norge i oktober.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom