IKEA

Drøm deg bort til sommernatten

Del

IKEAs april-lansering minner oss på at sommeren er rett rundt hjørnet med elementer av natur, lyse farger og sommerlige dufter fra Ilse Crawford. April-kolleksjonen byr også VAPPEBY, nytt spennende produkt med en helt ny høyttaler med Spotify Tap™-funksjon.

Årets aprilkolleksjon er fullspekka med høydepunkter, blant annet duftlys av designeren Ilse Crawford. Duftene ADLAD og ENSTAKA gir rommet en frisk og naturlig duft, inspirert av de skandinaviske skogene. Lysene har også svært lang brennetid på 50 timer, og det vakre designet i glass og keramikk, gjør dette til et vakkert og mer bærekraftig lys som kan lyse opp stua i mange timer. 

Bærekraftig produksjon og bruk av råvarer med lang levetid er også tydelig i kolleksjonens DYTÅG – vårt nye sengetøy i 100% lin. DYTÅG kommer i hvitt og mørkegrå, og det beste er at sengetøyet blir bedre og mykere jo mer det brukes. 

IKEAs nye bluetooth-høyttaler, VAPPEBY er en høyttaler med et unikt og praktisk design med en egen Spotify TapTM playback-funksjon. Med et enkelt trykk spiller høyttaleren av musikken fra der du slapp sist, slik at du når som helst – og hvor som helst – kan nyte sommeren med den musikken du liker best. VAPPEBY har et praktisk håndtak, og er også vanntett, noe som gjør den til den perfekte kompanjong utendørs når du skal nyte sommerdagene og kveldene – også om det skulle bli regn.

Drøm deg bort til svale sommernetter, dufter av natur og søt musikk, med IKEAs aprilkolleksjon!

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom