Den Norske Turistforening

DNTs pressetjeneste i påsken

Del

DNT flytter pressekontoret til påskefjellet. Ta kontakt for rapportering.

Pressekontaktene på vei til Krækkja på Hardangervidda.
Pressekontaktene på vei til Krækkja på Hardangervidda.

– Vi er veldig glade for vi kan legge den lange tiden med restriksjoner bak oss og ønske velkommen til god, tradisjonell påske på fjellet. Vertkapene på de betjente hyttene står klare til å i mot gjester,løyper er kvista ogdeterfinesnøforholdistoredeleravlandet,sier Dag Terje Klarp Solvang, generalsekretær i DNT. 

DNTs pressetjeneste i fjellet 

Medarbeidere i DNTs kommunikasjonsavdeling har etablert kontor på Krækkja på Hardangervidda. De skal håndtere pressehenvendelser og inspirere folk til å komme seg ut på tur med foto og video i DNTs egne kanaler.  

Dersom din redaksjon ønsker informasjon om hva som skjer i fjellet eller ønsker intervjuer med vertskap, gjester eller ansatte i DNT - ta kontakt med DNTs fjellinformasjon for oppdateringer, ferske bilder og video fra fjellet.  

Fra torsdag 7. april til onsdag i påskeuka vil vi sende ut pressemeldinger om nytt fra turisthyttene. Vi vil gi redaksjonene daglige oppdateringer fra fjellet. Pressetelefonen er bemannet også i helligdagene senere i påsken. 

DNTs pressetelefon: 484 50 526 (ikke sms) 

Du kan abonnere på pressemeldinger fra DNT her   

Nyeste pressemeldinger:  

Jo, det ER snø i påskefjellet! 
Hvordan planlegge påskeferie i siste liten?
Presseinvitasjon: Fjellvettdagen 

God påske! 

 

Kontakter

Bilder

Pressekontaktene på vei til Krækkja på Hardangervidda.
Pressekontaktene på vei til Krækkja på Hardangervidda.
Last ned bilde

Om Den Norske Turistforening

Den Norske Turistforening
Youngstorget 1
0181 Oslo

Den Norske Turistforening er et forbund av 57 selvstendige medlemsforeninger med tilknyttede lokallag. Det er DNTs medlemsforeninger som driver hytter, merker stier og arrangerer turer.  DNT sentralt (administrasjon og landsstyre) skal legge til rette for at medlemsforeningene får utført sine oppgaver.