Payr

DNB Venture investerer i Payr

Del

Siden juli 2017 har over 70.000 nordmenn lastet ned appen deres og betalt regninger for mer enn 200 millioner. Nå henter gründerne i fintech-selskapet Payr 11 millioner kroner til å skalere opp markedsplassen hvor brukerne kan bytte til bedre og rimeligere tjenesteleverandører. I spissen for investeringen står DNB Venture, som med dette gjør sin første investering.

Espen Einn, CEO og medgründer i Payr
Espen Einn, CEO og medgründer i Payr

Det var i forbindelse med den nye strategien DNB lanserte i september at de annonserte lanseringen av sin nye venture-ramme, DNB Venture, med mandat til å investere 250 millioner i nye innovative bedrifter i Norden. Når de nå gjør sin første investering i Payr får de i underkant av 10% av selskapet som dermed verdsettes til over 70 millioner kroner. Gründerne vil fremdeles sitte med majoriteten av aksjene.

Investeringsansvarlig i DNB Venture, Karen Elisabeth Heskja, mener Payr har gjort mye riktig og at veksten de har vist er imponerende.

- Vi har fulgt med på Payr en stund og vi er veldig fornøyde med å bli med på et såpass tidlig tidspunkt. Selskapet har vist at de har ambisjoner, fart og gjennomføringsevne, og ikke minst har vi stor tro på at det er det rette teamet for oppgaven. At de allerede etter så kort tid i markedet har solide tall å vise til er imponerende og bekrefter bare at dette er et team med store mål.

DNB Venture går inn sammen med eksisterende investorer som følger opp tidligere investeringer. En tydelig validering mener CEO og medgründer i Payr, Espen Einn, som ikke ser noen problemer med å få med et av nordens største finanskonsern på laget.

- At en tyngre aktør som DNB Venture velger å bli med på reisen ser vi utelukkende på som positivt. DNB Venture tenker langsiktig, og de har også midlene og nettverket til å følge oss fremover når vi går nordisk og etter hvert også europeisk. Med frisk kapital fra DNB Venture og andre investorer kan vi fokusere på å skalere opp markedsplassen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Espen Einn, CEO og medgründer i Payr
Espen Einn, CEO og medgründer i Payr
Last ned bilde
Karen Elisabeth Heskja, investeringsansvarlig i DNB Venture
Karen Elisabeth Heskja, investeringsansvarlig i DNB Venture
Last ned bilde

Om Payr

Payr
Akersgata 11
0158 Oslo

+47 22 12 02 22https://payr.no

Payr er en norsk fintech startup. Payr har lansert en betalings-app for iPhone og Andriod som gjør det enklere og billigere å betale regninger, samt gjør det enkelt å bytte til billigere og bedre leverandører av for eks. strøm, telefoni, lån, forsikring osv. Payr står klare med flere løsninger når PSD2 innføres i Europa, og i Norge tidlig i 2018. Payr´s visjon er å tilby en frittstående nettbanktjeneste med økonomirådgiving for forbrukere, som er uavhengig av hvilke banker, låneinstitusjoner og kortutstedere man har. Payr har konsesjon som betalingsforetak fra Finanstilsynet.

Følg pressemeldinger fra Payr

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Payr på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Payr