Blue Prism

DNB tildelt pris for mest nyskapende og kreative bruk av sin digitale arbeidsstyrke

Del

(Oslo 31. august 2021): – Blue Prism®️, en global leder innen intelligent automatisering, kunngjorde i dag at DNB er tildelt en pris i Innovation Excellence-kategorien av Blue Prism Customer Excellence Awards 2021, for mest nyskapende og kreative bruk av sin digitale arbeidsstyrke. DNB vant prisen i konkurranse med selskaper som Carrier, Barclays, Hapag-Lloyd og Corteva. Vinneren ble valgt av et uavhengig panel bestående av fagpersoner og påvirkere fra bransjen, anerkjente eksperter og eksperter innen digital transformasjon.

«Vi er glade for å kunne tildele DNB en pris for det imponerende arbeidet deres med å kombinere intelligent automatisering med maskinlæring, klassifisering av fritekst og flere andre banebrytende teknologier som forbedrer effektivitet, hastighet, kundeservice og nye måter å jobbe på gjennom hele banken på en veldig kreativ måte», sier Niklas Karlsson, nordisk sjef i Blue Prism. «DNB demonstrerer også tydelig hvordan digitale arbeidere jobber sammen med menneskelige arbeidere for å håndtere store, komplekse ende-til-ende-prosesser i hele organisasjonen.»

DNB har brukt digitale arbeidere fra Blue Prism til flere viktige og komplekse prosesser, deriblant å koble sammen potensielle huseiere med relevante bankrådgivere i DNB, håndtering av en mengde fakturaer i forbindelse med automatisk leasing i hele Norden, forbedring av informasjon om interne transaksjonsfeil samt uttrekking av ustrukturerte data fra håndskrevne giroblanketter. Prosessene viser forbedret effektivitet, bedre kommunikasjon og en bedre kundeopplevelse. Automasjonsløsningene forbedrer også stabiliteten til prosessene og er i ferd med å bli en naturlig del av bankens måte å jobbe på.

«Robotteknologi og KI har drevet DNBs automasjons- og digitaliseringsreise fremover», sier Fredrik Berger, daglig leder, Corporate Center i DNB. «Vi har bevist at vi kan innføre komplekse automatiseringsløsninger i en bemerkelsesverdig skala og hastighet, noe som kun er mulig med et kreativt tankesett og en ekstraordinær vilje til å endre ting til det bedre.»

Kontakter

Om Blue Prism

Følg pressemeldinger fra Blue Prism

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Blue Prism på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.