Apollo

Disse kjente profilene vil nordmenn helst reise med

Del

Hva har en kongelig høyhet, en politiker, to skiløpere og en fotballspiller til felles? De er nordmenns reisefølgedrøm!

I en nylig gjennomført undersøkelse* spurte Apollo det norske folk hvilken kjent, norsk profil de helst kunne tenke seg å reise med. Det åpne spørsmålet med frie svar resulterte i en lang liste bestående av alt fra komikere og forfattere til TV-profiler og influensere.

Øverst står derimot ingen ringere enn Høyreleder Erna Solberg – og H.M Kong Harald selv.

- Dette var en hyggelig tilbakemelding. Etter to år med pandemi og strenge smittevern-regler, er det nok mange som synes det er på tide med en god ferie, enten i Norge eller i utlandet. Jeg ønsker dere alle en god tur! sier Solberg når hun blir presentert med kåringen.

 

Tre idrettsikoner

De tre gjenværende på topplisten er heller ikke hvem som helst. Snarere tvert om – de er blant de største idrettsprofilene Norge kan smykke seg med: Erling Braut Haaland, Therese Johaug og Petter Northug.

- Det er jo veldig hyggelig at så mange har lyst til å ha meg med på reisen sin! Jeg elsker å reise, så her kunne det blitt mange fine Apolloreiser på meg, sier Johaug.

At det er nettopp disse fem som står øverst på listen over hvilke kjente norske profiler nordmenn kunne tenke seg å reise med overrasker ikke Apollo.

- Reisefølget kan ha alt å si for om ferien blir vellykket eller ikke, og for mange er det jo også på reisefot at livets mest uforglemmelige minner skapes. Det vil man jo naturligvis ikke dele med hvem som helst, smiler Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Topp 10 kjente profiler nordmenn vil reise med:

  1. Erna Solberg
  2. H.M. Kong Harald
  3. Erling Braut Haaland
  4. Therese Johaug
  5. Petter Northug
  6. Lars Monsen
  7. Truls Svendsen
  8. Jan Thomas
  9. Herman Flesvig
  10. Linni Meister

*Undersøkelsen er gjennomført av Mantap Global AB på vegne av Apollo i januar 2022. Resultatene er basert på 4045 besvarelser, i overkant av 1000 pr. land i Norge, Sverige, Danmark og Finland.  

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom