Foynhagen

Dire Straits Legacy til Norge for første gang!

Del
Dire Straits Legacy gjør sin etterlengtede debut i Norge med sesongavslutning i Foynhagen!

Foynhagen er stolte av å presentere en uforglemmelig kveld med Dire Straits Legacy, som står for sesongavslutningen i Foynhagen 9. september. Dette blir bandets aller første opptreden i Norge, og publikum kan se frem til en magisk opplevelse fylt med de ikoniske lydene fra et av verdens mest elskede rockeband gjennom tidene.

Dire Straits Legacy består av en fantastisk samling av tidligere Dire Straits-medlemmer og verdenskjente musikere. Alan Clark var Dire Straits’ første keyboardist. På vokal og gitar har vi Phil Palmer som sammen med perkusjonist Danny Cummings spilte på albumet «On Every Street». Saksofonist Mel Collins var med på «Love Over Gold» og «Twisting By The Pool» og er tidligere originalmedlem i King Crimson og spilt med Rolling Stones for å nevne noen. Gitarist Jack Sonni var med på innspillingen «Brother in Arms» og den legendariske Live Aid-konserten. Alle har opptrådt live med Dire Straits på flere verdensturneer. Andre DSL-medlemmer inkluderer bassist Trevor Horn (The Buggles, Yes), en av verdens største plateprodusenter, Primiano Di Biase, Europas mest etterspurte og ettertraktede keyboardist, og sist, men ikke minst frontmann Marco Caviglia som er allment ansett som verdens ledende autoritet på Mark Knopflers unike gitarspillestil.

Under denne eksklusive konserten vil Dire Straits Legacy levere en uovertruffen blanding av klassiske Dire Straits-hits som "Sultans of Swing," "Money for Nothing," og "Brothers in Arms," samt andre perler fra deres rike musikkatalog. Publikum kan forvente seg en ekstraordinær musikalsk reise som vil begeistre både lojale fans og nye tilhengere.

Ikke gå glipp av denne sjeldne muligheten til å oppleve Dire Straits Legacy live på scenen for aller første gang i Norge. Billetter er tilgjengelige nå, og vi anbefaler å sikre din plass i god tid.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Foynhagen

Foynhagen
Foynhagen
Nedre Langgate 18C
3126 Tønsberg Brygge

960 00 709https://foynhagen.no/

Følg pressemeldinger fra Foynhagen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Foynhagen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Foynhagen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom