Universitetet i Bergen (UiB)

Digital undervisning og hjemmekontor på UiB

Del

Universitetet i Bergen stenger ned campus, og undervisningen blir digital for alle studenter den kommende uken.

For å hindre spredning av den muterte britiske og sørafrikanske varianten av koronaviruset har regjeringen innført nye tiltak i flere kommuner på Vestlandet, inkludert Bergen. Tiltakene trer i kraft søndag 7. februar klokken 18.00 og varer inntil videre til 14. februar. 

For Universitetet i Bergen betyr de nye tiltakene at det innføres digital undervisning for alle studenter. Eksamener og planlagte arrangementer skal utsettes eller gjøres digitale. Campus stenges for studenter, og ansatte skal ha hjemmekontor.

Selv om undervisningen er digitalisert, vil all klinisk praksis for studentene ved Det medisinske fakultet opprettholdes som før, inkludert praksis hos fastleger i Bergen kommune og praksis i tannklinikken.

– Universitetet i Bergen følger opp de nye tiltakene som innføres. De er strenge, men nødvendige for forhindre spredning av de muterte virusvariantene. Vi er mange som hadde sett frem til en gradvis gjenåpning av universitetet de neste dagene, men slik blir det dessverre ikke. Nå er det viktig at vi alle følger opp tiltakene som gjelder for den kommende uken, sier UiB-rektor Margareth Hagen.

UiB oppdaterer informasjon fortløpende på uib.no/korona.

Kontakter

Om Universitetet i Bergen (UiB)

Universitetet i Bergen (UiB)
Universitetet i Bergen (UiB)
Postboks 7800
5020 Bergen

+47 55 58 00 00http://www.uib.no

Følg saker fra Universitetet i Bergen (UiB)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Bergen (UiB) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universitetet i Bergen (UiB)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom