Devold of Norway

Devold vant internasjonal innovasjonspris

Del

Devold of Norway utmerker seg igjen i den internasjonale sportsbransjen. Under denne ukens ISPO Awards ble Devolds vendbare balaklava kåret til beste hodeplagg for utendørsaktivitet.

München, 2. februar 2021: Den internasjonale juryen, bestående av journalister og forhandlere, har testet de innmeldte produktene i røffe værforhold. På bakgrunn av testingen ble Tuvegga Sport Air Balaclava utnevnt til vinner i kategorien Outdoor Apparel.

 – Muligheten til å justere plagget etter værforhold er det som gjør Devold Sport Air Balaclava til en vinner, opplyser juryen i sin begrunnelse.

Innovativ ull

Balaklavaen er en nyhet i Devolds Tuvegga Sport Air-kolleksjon, én av Devolds mange varianter av ullundertøy. Brukerne av kolleksjonen kan enkelt vende balaklavaen, som muliggjør justering av varme etter behov - uten å bytte plagg. Tuvegga Sport Air er strikket på en måte som gjør at plaggene kan brukes på begge sider, og gir ulikt isolasjonsnivå avhengig av hvilken side man har inn mot kroppen.

– Det er fantastisk motiverende at vi nok en gang belønnes med en pris for et av våre innovasjonsprodukter, og en bekreftelse på at det lønner seg å dyrke en lidenskap. Vår lidenskap er ull og vi tror at naturlige materialer er veien å gå i fremtiden, sier administrerende direktør i Devold, Cathrine Stange, og legger til.

– Tuvegga-kolleksjonen er ikke bare unike produkter med hensyn til ulikt isolasjonsnivå, den er også et bidrag til målet om redusert forbruk. Plagget er nemlig konstruert med to ulike design, som svarer til behovet for variasjon, sier Stange.

To-i-én-funksjonen gjør plaggene fordelaktige på lengre turer med varierende temperaturer og behov for lav vekt. Avhengig av om ribbene er vendt mot kroppen (økt isolasjon) eller er på utsiden (mindre isolasjon), kan du tilpasse balaklavaen - og resten av kolleksjonen - til graden av varme du trenger.

Beholder arv og skaper innovasjon

Devold produserer ullplagg for alle typer utendørsaktiviteter. Det som begynte med klassiske strikkegensere, blåtrøyer og rødluer er i dag blitt til innovative ytterklær, og en stor variasjon teknisk ulltøy tilpasset temperatur, værforhold og aktivitetsnivå.

Stadig flere ser fordelene ved å bruke ull og samtidig eie færre klær. Utslipp og forsøpling fra plastproduksjon får stadig større oppmerksomhet både i mediene og hos bevisste sluttbrukere. Til sammenligning er den naturlige, nedbrytbare ulla varsom mot miljøet. Den slipper ikke fra seg mikroplast i naturen som sine syntetiske motparter, ei heller trenger den å vaskes like ofte.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Cathrine Stange, administrerende direktør i Devold.
Cathrine Stange, administrerende direktør i Devold.
Last ned bilde

Om Devold of Norway

Devold of Norway
Devold of Norway
Molværsvegen 12
6030 Langevåg

+47 70 19 77 00http://www.devold.com

Følg saker fra Devold of Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Devold of Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Devold of Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom