Apollo

Dette trener vi i ferien

Del

Nordmenn ligger ikke på latsiden i ferien, snarere tvert om. Ifølge Apollo har løpesko og treningsklær for mange blitt en like stor selvfølge i kofferten som iPad og solbriller – og det er særlig én treningsform som utmerker seg.

Interessen rundt aktive ferier har vært storflere år, men kjølvannet av pandemien har den økt markant. Hos Apollo ligger salget av treningsreiser allerede opp hele 40 prosent sammenliknet med 2019, og sportshotellet Playitas Resort på Fuerteventura er reisearrangørens mest populære i vinter. 

- For stadig flere handler ferien om selvpleie og å dyrke egeninteresser. Samtidig er nordmenn aktive av natur – vi elsker å ta bena fatt, prøve ut nye treningstrender og være i bevegelse. Er det treningsmuligheter på hotellet, er vi de første til å benytte oss av muligheten, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo. 

Gruppetimer mest populært 

På Apollo Sports-hotellene i Playitas-gruppen deltok gjestene på over 30 000 timer med bookede sportsaktiviteter i sommer. Padel, crossfit og yoga utmerket seg som favoritter, men det var særlig én treningsform som lokket flest: 

- Utendørs gruppetimer er alltid de mest populære. De er sosiale, morsomme og enkle å være med på, uansett hvilken form man er i. På Playitas ble det nylig satt deltakerrekord i en gruppetime, da hele 200 personer ble med på Body Balance, sier Rivera 

Gruppetimer ledet av profesjonelle instruktører inngår på alle Apollo Sports-hotell, samt flere av reisearrangørens egne konsepthoteller, Apollo Mondo. I tillegg arrangerer Apollo treningsreiser med flere kjente profiler gjennom året, deriblant Therese Johaug og Yngvar Andersen  

Padelfeberen øker  

Siden Apollo investerte i sine første padelbaner i 2020 har interessen økt markant. I år utvidet derfor Apollo satsingen med hele 12 nye padelbaner – og en treningskalender spekket med padelevents i regi av SwedishPadel Camp. Padeltilbudet dekker både sommer-, og vintersesongen.  

- Padelfeberen har spredd seg imponerende raskt i Norge, og som Nordens største arrangør av treningsreiser er det klart vi skal imøtekomme den interessen og la våre gjester dyrke favorittsporten sin også i ferien, sier Rivera. 

Mest populære treningstimer på Apollos sporthotell: 

Playitas Resort 

Levante – powered by Playitas 

Porto Myrinapowered by Playitas 

Sivota Retreat – powered by Playitas 

Gruppetimer 

 

WOD 

 

Fitness & WOD 

 

Aqua 

Spinning 

Padel 

Padel 

Yoga 

Jumping Fitness 

Yoga 

Aqua 

Stretch & Relax 

BALLance 

Spinning 

Morning yoga 

Core 

SelfMyofasialRelease 

Aqua 

Gruppetimer 

Water Volleyball 

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom