TV 2

Dette stjernelaget skal feire «Hver gang vi møtes»-jubileum på TV 2

Del

«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten gjennom ni sesonger.

Innspillingen av «Hver gang vi møtes – jubileum» er allerede i gang på Vestre Kjærnes gård i Våler. 

I løpet av september skal 29 av Norges største artister dele på å sitte rundt bordet på låven. Nye låter skal tolkes, nye historier fortelles og det blir tilbakeblikk på de store øyeblikkene vi minnes fra tidligere sesonger.  

- Det hele startet med et brak i 2012 - med nærmere en million seere og Vinnis tolkning av «Sommerfuggel i vinterland», som ble en superhit. Siden den gang har de til sammen 63 fantastiske artistene vi har blitt bedre kjent med gjennom ni sesonger med «Hver gang vi møtes» på TV 2 både begeistret og beveget tv-seerne. TV 2 er stolte over å ha vært med på å skape ny norsk musikk og nå synes vi det er på sin plass å feire den tiende sesongen av «Hver gang vi møtes» som en skikkelig jubileumssesong. Derfor samles 29 av artistene som har vært med tidligere for å gi oss nye gåsehud-øyeblikk med nye tolkninger av låter og nye historier – i tillegg til tilbakeblikk på tidligere store musikalske øyeblikk, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

- TV 2 er takknemlige for at artistene stiller opp for å feire jubileumssesongen, og vi gleder oss stort til å dele dette med tv-seerne senere i høst. Dette blir en fantastisk reunion-sesong, og en fin oppladning til sesong 11 som kommer på nyåret med sju nye artister, sier Haldorsen.

Gleder seg til å komme tilbake 

Eva Weel Skram, Odd Nordstoga og Elisabeth «Bettan» Andreassen er tre av artistene som skal ta turen tilbake til Vestre Kjærnes gård i høst. Nordstoga og Andreassen var med i «Hver gang vi møtes»-sesongen som ble sendt på TV 2 i vår. 

Eva Weel Skram var med i femte sesong av programmet. Hun ser på deltagelsen som et vendepunkt i karrieren.

Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til gården og være med i jubileumssesongen. «Hver gang vi møtes» var med på å gi meg et skikkelig løft som artist. Til da hadde jeg og Thomas (Stenersen) hatt en periode på ti år med Eva & the Heartmaker med bare engelskspråklig musikk. Jeg hadde aldri sunget på norsk før, så da var det veldig stas å være med så mange artister med norskspråklig musikk og få synge på egen dialekt, sier Weel Skram. 

Foruten å sette sitt preg på karrieren, fikk programmet også mye å si for Weel Skram på det personlige plan.

Frem til da hadde jeg vernet veldig om privatlivet mitt. I «Hver gang vi møtes» følte jeg meg trygg på at min private historie ville bli forvaltet på en god måte. Det var selvfølgelig skummelt der og da, men responsen i ettertid betydde veldig mye for meg.  

Odd Nordstoga sier dette om å returnere til gården med 28 artistkolleger:

Det var jo gøy å bli spurt om en ekstrarunde på «Hver gang vi møtes»-gården. Jeg håper alle som jobbet i kulissene med serien er identisk som sist. Veldig hyggelige folk som jeg gleder meg til å se igjen. Det skal bli artig å prøve å tolke flere låter, det tror jeg blir fint. Det jeg likte best med «Hver gang vi møtes» sesongen jeg deltok i var all den gode musikken som ble skapt, den gode maten og drikken og skikkelig artige folk å være sammen med. Det var en kjempegod stemning under hele sesongen, og kan jeg krysse av på disse punktene er vi i mål denne sesongen også, sier Odd Nordstoga. 

Elisabeth «Bettan» Andreassen ser frem til nye, fine stunder på «Hver gang vi møtes»-gården.

For det første, «Hver gang vi møtes» er det fineste programmet en artist kan være med i. Det handler om det du setter mest pris på, musikken, sangene og de viktigste valgene du gjort i livet ditt. De fine kollegaene og vennskapet mellom artistene er fantastisk. Og så må jeg til slutt må jeg skryte av produksjonen og bandet. Uten dem hadde det heller ikke vært noe «Hver gang vi møtes». For et proft team, sier Elisabeth «Bettan» Andreassen. 

Her er artistene i «Hver gang vi møtes» sin jubileumssesong:  

Silje «Silya» Nymoen 

Tshawe Baqwa 

Øyvind «Vinni» Sauvik 

Sigvart Dagsland 

Christel Alsos

Halvdan Sivertsen 

Bertine Zetlitz

Eva Weel Skram 

Jan Eggum 

Pål «OnklP» Tøien 

Jonas Fjeld 

Inger Lise Rypdal 

Philip «Admiral P» Boardman

Wenche Myhre 

Marion Ravn 

Morten Abel 

Hans Petter Aaserud

Magnus Grønneberg

Øivind «ELG» Elgenes

Åse Kleveland

Unni Wilhelmsen

Sol Heilo 

Odd Nordstoga

Kurt Nilsen 

Henning Kvitnes 

Frida Ånnevik

Chris Holsten 

Bjarne Brøndbo 

Elisabeth «Bettan» Andreassen 

«Hver gang vi møtes» - jubileum har premiere på TV og TV 2 Sumo senere i høst. 

Kontakter

Unn Grethe BergePR- og medierådgiver

Pressekontakt for Jakten på kjærligheten, Sporløs, Hver gang vi møtes, Lystløgner og Huskestue.

Tel:924 03 867ugb@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom