Nortura

Dette er høstens nyheter fra Gilde og Prior

Del

Kebabkrydrede lammestrimler, spagetti med kjøttboller og salamisnacks er noe av det som står på menyen.

Vi går inn i en ny sesong og butikkhyllene fylles i disse dager opp med høstens nyheter. Her er hva du kan glede deg til fra Gilde og Prior.

Lam til både fest og hverdags

Nortura har de siste årene jobbet med å utvikle flere hverdags- og helårsprodukter av lam, og stadig flere begynner å bruke dette fantastiske kjøttet til mer enn bare fest og høytid. Produktserien Gilde Hverdagslam blir denne høsten tilgjengelig i enda flere butikker enn tidligere og utvides med fem nye produkter; kebabkrydrede strimler, ternet benfritt grytekjøtt, lammelår i skiver, fryst hamburger og fryst grytekjøtt. Samtidig videreføres grillnyheten lammelår i skiver med kryddersmør som helårsprodukt i Gilde Hverdagslam-serien.

I tillegg til hverdagsproduktene, kommer selvfølgelig det ferske høstlammet fra Gilde tilbake i butikkene. Pakningsdesignet er nytt, men produktene er de samme. Det er bare å glede seg til alt fra fårikålkjøtt til lammecarré.

Mer langtidsholdbart

Nortura lanserer to nye langtidsholdbare produkter denne høsten – perfekt å ha liggende i skapet til man skulle trenge en rask middag. Nyheten Gilde Spaghetti med kjøttboller i fyldig tomatsaus er en enkel og god ferdigrett-middag for hele familien, mens Gilde Pizzafyll er perfekt til hjemmelaget pizza. Pizzafyllet består av tomatsaus med kjøtt, har en mild og rund smak og er klar til bruk. I tillegg relanseres vår langtidsholdbare brune lapskaus i kartong.  

Tidligere i år byttet Nortura ut alle hermetikkbokser av metall med kartong for langtidsholdbar mat. Det kutter CO2-utslippene fra emballasjen med inntil 80 prosent. Høstens nyheter kommer selvsagt i den nye klimasmarte kartongemballasjen.

Lettvint og god hverdagsmiddag

En annen middagsnyhet erGilde Kjøttboller & texmex-saus. Dette er et nytt produkt i Gildes produktserie med middagsprodukter med ferdig saus. Kjøttbollene kommer i aluminiumskål og sausen, som er laget av tomat og urter, ligger i en egen pose. Tilbered middagen enkelt ved å helle sausen over kjøttbollene og sett aluminiumskålen rett i ovnen.

Salami som snacks

Nyheten Gilde Salamisnacks kommer i to ulike smaker; Gilde Salamisnacks italiensk smak, som har en mild og kontinental fylde, og Gilde Salamisnaks, som har en mer original, norsk salamismak. Produktene kommer i små porsjonspakninger som man enkelt kan ta med i nistepakken, når man er ute på tur eller når man bare er fysen på litt salami.

Familievennlig kyllingpålegg

Fra Prior kommer nå et nytt pålegg for hele familien. Prior Kyllingpålegg er laget av kyllinglår og er mildt på smak. Påleggskivene kommer i stor pakning på 150 gram og passer perfekt for familier med mange matpakker og munner å mette.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Nortura

Nortura
Nortura
Lørenveien 37
0585 Oslo

03070http://www.nortura.no

Nortura er en av Norges største matprodusenter, med kjente merkevarer som Gilde og Prior.

Vi jobber hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping over hele landet.

Følg saker fra Nortura

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nortura på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nortura

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom