New Wave Norway

Dette burde du vite om VentAir® X Wind!

Del

VENTAIR® X Wind representerer det siste innen tekniske materialer. Det er et avansert system som beskytter mot regn og vind, samtidig som det gir effektiv ventilasjon og fukttransport. Systemet består av tre materialkategorier med spesifikke egenskaper for ulike unike krav.

Hvorfor VentAir® X Wind?

Er det ikke bare å ta på seg noe da? Klart det er. Har du treningstøy fra Craft til utendørsbruk så er det mest sansynlig et plagg med VentAir® X Wind. Dersom du ønsker en god treningspartner i det du har på deg, er det ikke så dumt å vite litt om både merkinger og sertifiseringer, slik at du blir eksperten.

VentAir® X Wind inneholder materiale som gir svært god vindbeskyttelse, effektiv ventilasjon og høy komfort under vindfulle forhold.
Oppsummerte krav:

WP(vannbeskyttelse) >8,000
MVP (fuktighetsbeskyttelse)>8 000

VentAir® X Wind egner seg perfekt til norske og nordiske forhold. Her blåser det mye uansett årstid og de nøye utvalgte materialene i VentAir®X Wind beskytter deg godt mot vind i tillegg til å være vannavvisende. Både bukser og jakker fra Craft kommer med denne merkingen uten at det går på kompromiss med komfort. VentAir® X Wind er nemlig mykt og behagelig og former seg fint etter dine bevegelser.

Produkter med VentAir® X Wind har god stretch og er som skapt for bevegelse. Det er særlig i klær egnet for ski og utendørs løping hvor dette materialet blir mest brukt. Ikke la gode egenskaper gå på bekostning av komfort.

Nå som du har litt mer kunnskap om VentAir® X Wind - kanskje du velger et plagg med disse egenskapene neste gang du skal oppgradere treningsgarderoben.

Merkingen du skal se etter:
Kontakter

Bilder

Om New Wave Norway

New Wave Norway
New Wave Norway
Torvstikkeren 10
1640 Råde

69 14 37 00https://www.newwave.no/

New Wave Norway AS er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær. 

Følg saker fra New Wave Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra New Wave Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra New Wave Norway

Ultraløper som ambassadør for Craft17.11.2020 13:43:40 CETBlogginnlegg

Craft Norge har sikret seg den talentfulle ultraløperen Simen Holvik som ny ambassadør. Stortalentet løper utrolige 200 kilometer ukentlig (!) og kan med det betegnes som en ekspert når det kommer til kunnskap rundt betydningen av god løpebekledning. Vi er fra oss av begeistring over samarbeidet og ønsker å gjøre verden bedre kjent med vår nye ambassadør. Simen Holvik er nemlig ikke bare en ultraløper - han er så mye mer.

New Wave Outlet inntar Torvbyen 2. november.30.10.2020 13:28:47 CETPressemelding

I mange år hadde New Wave Outlet en fast base sammen med New Wave Norway's hovedlager på Grålum i Sarpsborg. I 2018 flyttet New Wave Norway både kontorer og hovedlager til Råde kommune, og den faste outleten hadde sin siste åpningsdag i november samme år. New Wave Outlet er stadig savnet og etterspurt. I den forbindelse har vi valgt å endre konseptet til en Pop-Up butikk. I år vil lokasjonen være på Torvbyen kjøpesenter i Fredrikstad. Pop-Up butikken åpner dørene mandag 2. november og vil holde samme åpningstider som resten av senteret helt frem til 31. desember.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom