New Wave Norway

Dette bør du vite om grossisten New Wave Norway AS!

Del

New Wave Norway AS ble etablert i 1988 og er et heleid datterselskap av det svenske børsnoterte selskapet New Wave Group AB. Vi er en godt etablert grossist innenfor tre ulike markeder - profil, retail og klubb.

Historien.
New Wave Norway AS startet sin virksomhet som grossist for reklame og profilbransjen høsten 1988. Den salgslystne pølsemakeren Morten Halvorsen (nå daglig leder i MSA, New Wave Group) etablerte selskapet for svenske Torsten Jansson, og det var omgående store planer om vekst.

Oppstarten skjedde i Sarpsborg, og gjennom 25 år var det et fint sted å drive som grossist. Veksten har vært jevnt stigende i denne perioden fra 1,6 millioner i oppstartsåret 1988, til over 350 millioner på et av de beste årene siden den gang.


Sarpsborg Arbeiderblad, 26/1-04. 


Å starte en ny bedrift tar tid, men med stor entusiasme og dyktige medarbeidere, er alt mulig.
Forståelsen for at suksess bygges over tid, og ikke minst ut i fra evnen til å yte service for våre kunder, har vært - og er fortsatt vårt viktigste punkt for å vokse videre som en lønnsom og god bedrift for både eiere, ansatte og kunder.

New Wave Sportswear AS skiftet navn til New Wave Norway AS fra 01.01.2008. Hovedgrunnen til dette var vårt store engasjement i gavemarkedet. Vi implementere varemerkene Kosta Boda, Orrefors, Sagaform, Lord Nelson, Queen Anne, Toppoint og D-Vice i vårt sortiment. Vi anser nå oss selv som å være en komplett leverandør for reklame- og gavebransjen, samt en meget interessant og lønnsom leverandør for sports- og interiørbransjen.

Siden oppstarten har det etablert seg 40 søsterselskap rundt om i verden som totalt omsetter for 5,2 mrd. og har over 2400 ansatte.
New Wave Norway i dag.

I 2018 flyttet hovedkontor og lager til Råde der det var blitt bygget et helt nytt bygg og ikke minst et splitter nytt lagersystem for å øke effektiviteten i takt med den gode veksten.
I 2019 flyttet vi etter mange år fra showrommet i Karenslyst Allè i Oslo. Turen gikk videre til et nyoppusset og flott lokale i Hoffsveien som i dag har fått navnet "HoffX". Dette er vi svært stolte av, og showrommet blir flittig brukt av både forhandlere og sluttkunder når varer skal prøves, eller når man leter etter inspirasjon til både gaver og bekledning.

I 2019 gikk Tom Henriksen inn i rollen som administerende direktør i New Wave Norway AS.

Vi markedsfører 29 varemerker innenfor ulike segmenter og har stort fokus på å følge med på trender i tiden vi er i.

Visjon og verdigrunnlag.

Vår visjon er å være markedets mest attraktive partner, og en kilde til inspirasjon og suksess.
Å bygge en voksende og lønnsom bedrift hvor alle ansatte og samarbeidspartnere føler at de er en del av en suksess.

Bærekraft og miljø.

Miljø og etikk har alltid vært viktige temaer for New Wave. Selskapet følger nøye opp hvordan leverandørene behandler sine medarbeidere, og spørsmål som berører miljøet.

Vi kan med stolthet fortelle at New Wave Group nylig fikk "full pott" i holdbarhet.
New Wave Group er ett av åtte forteak som får 6 av 6 poeng når Dagens Industri, Aktuell Holdbarhet og Økonomihøgskolen ved Lunds Univsersitet rangerte ca.170 børsnoterte selskap som forholder seg til Agenda 2030 og FNs globale holdbarhetsmål.

Cottover er ett av våre varemerker, og dette er et klesmerke med fire viktige sertifiseringer som tar for seg alle ledd fra bomullen plukkes til ferdig produkt. Fairtrade, Oeko-Tex, GOTS og Svanen er de fire sertifiseringene Cottover oppfyller alle kravene til.

Dette er noe vi er svært stolte av å kunne tilby våre kunder! Hvis du ønsker å lese mer utfyllende om Cottover og om våre generelle krav og retningslinjer, ligger det linker nederst i saken.Avdelingene i korte trekk.

Profil.
Avdeling Profil jobber med forhandlere som selger varer til bedrifter, en såkalt B2B løsning. Vi er spesialister på arbeidsantrekk innenfor alle sjangere. Om vi mangler noe i sortiment, har vi i tillegg en avdeling med navn "Spesial Design" som alltid strekker seg langt for å produsere akkurat det du trenger.

Profilmarkedet ønsker ofte varene raskt levert, og det meste trykkes med kundenes logo og profil. New Wave Norway har spesialisert seg på bekledning og "giveaways" som f.eks kulepenner og andre reklameartikler.Retail
Innen retail jobber vi stort og bredt med våre butikker og kjeder hvor Craft Sportswear er den desidert største merkevaren.
Her jobber vi direkte med våre butikkforhandlere både i fysiske butikker og i nettbutikker.
I tillegg har Craft sin egen webshop; Craft.no.

Yrkesbekledning ligger på en god andreplass. Her føres det hovedsaklig produkter fra Jobman og Projob til yrkesgrupper som ofte omhandler mer fysisk arbeid, og som krever ulike sertifiseringer.
Klubb
Craft har tatt klubbmarkedet med storm siden oppstarten for bare noen år tilbake. Med lagerførte produkter for raske leveranser og suppleringer er Craft Teamwear godt mottatt i markedet blant forbrukerne.

Kundene våre innenfor klubb/teamwear er gjerne Idrettsarenaer, idrettsklubber og andre foreninger innenfor bransjen.


Vi tilbyr:

- Engasjerte og kompetente medarbeidere
- Attraktive produkter fra sterke varemerker
- Flotte showromlokaler tilgjengelig og disponibelt for booking av våre kunder og forhandlere
- Leveringsdyktighet
- Tilstedeværelse hos kunder
- God lagerbeholdning i Norge og Sverige
- Effektiv og kunnskapsrik kundeservice
- Erfaring og bransjekunnskap
- Bredt utvalg av varemerker i både butikk og på profilmarkedet

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på tlf 48329825, sentralbord.

Andre linker:
https://www.cottover.se/
https://www.newwave.no/om-oss/miljo-og-etikk/Kontakter

Bilder

Om New Wave Norway

New Wave Norway
New Wave Norway
Torvstikkeren 10
1640 Råde

69 14 37 00https://www.newwave.no/

New Wave Norway AS er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær. 

Følg pressemeldinger fra New Wave Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra New Wave Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra New Wave Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom