IKEA

Det nærmer seg jul på IKEA

Del

Det lakker og lir mot jul, og hos IKEA fyller vi opp hyllene med juledekorasjoner som minner oss om julegleden slik vi kjente den som barn. Tenn lys som fyller rommet med duften av jul og pakk inn gavene. Snart er den magiske høytiden her!

Årets VINTERFINT 2022-kolleksjon leker seg med den tradisjonelle skandinaviske julen. Julebukker, nisser og alver får ta plass på treet og bordet denne julen, og store som små får ta del i å gjøre hjemmet klart til julefeiringen. 

Julen er også en tid for lys og varme, og med STRÅLA blir det lyst og vakkert i enhver krok. Pynt hjemmets vinduer med STRÅLA-stjernene eller lys opp kommoder og bord med dekorative STRÅLA-lykter. 

O jul med din glede og barnlige lyst - vi ønsker deg alle velkommen! 

Tilgjengelig på IKEA fra midten av oktober. 

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom