IKEA

Det nærmer seg jul på IKEA

Del

Med julen rett rundt hjørnet er det på tide å skape litt magi i hjemmet. På IKEA synes vi at at hverdagen skal kjennes litt mer spesiell på denne tiden av året. Tenn lys inne og ute, kryp opp i sofaen med et deilig teppe og lag deg en god kopp te.

VINTER 2021 kolleksjonen fra IKEA er tradisjonell og inneholder naturlige fargetoner og elementer fra naturen. Dekorasjonene i årets kolleksjon er laget av papp som er produsert av restprodukter og som passer perfekt inn sammen med glassornamentene. 

Du finner også vakre krus og kanner som er håndlaget av vår sosiale entreprenørpartner, Doi Tung, i Nord Thailand. Et initiativ som gir sårbare mennesker muligheten til en bærekraftig inntekt. 
Tilgjengelig på IKEA i oktober.

Velkommen jul!

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom