Sonans

Det er ikke for sent

Del

Selv om skolestart har vært, er det ikke for sent å ta fag som privatist ved Sonans sine 11 skoler og nettstudier.

Manglet du det lille ekstra i årets opptak til høyere utdanning? På Sonans Utdanning er det fortsatt ikke for sent å begynne denne høsten.

– Det er mulig å begynne helt frem til oppmeldingsfristen til privatisteksamen 15. september. Det lønner seg likevel å være tidlig ute for å sikre seg en plass, og for å gå glipp av minst mulig undervisning dette semesteret, sier kommersiell direktør i Sonans, Marit Aamold.

11 privatistskoler og nettstudier
Det er fortsatt ledig plass ved alle Sonans sine skoler. Sonans har skoler over hele Norge, i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad, Drammen, Porsgrunn, Haugesund og Sandvika.

– I tillegg tilbyr Sonans privatistfag som nettstudier. Nettstudier blir stadig mer populært. Det er fleksibelt og mer tilgjengelig for de som har en travel hverdag med forpliktelser som jobb og familie.

Mange velger å ta opp fag eller ta nye fag
Sonans har over 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen (for de som er minimum 23 år når de søker utdanning).

– Flere av de som kommer til oss ønsker generell studiekompetanse eller å ta fag de tidligere ikke har hatt på videregående. Det er enten for å få spesiell studiekompetanse eller for å samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak. En Sonans-rådgiver vil hjelpe deg med hvilke fagkombinasjon akkurat du trenger for å nå ditt mål basert på dine interesser, evner og timeplan-ønsker, avslutter Aamold.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sonans

Sonans
Sonans
Sandakerveien 116
0484 Oslo

915 04 070http://www.sonansgruppen.no

Om Sonans Utdanning
• Sonans Utdanning har tatt et tydelig samfunnsansvar for å hjelpe alle til å nå sine mål om høyere utdanning. 
• Sonans Utdanning er markedsleder og har hatt ca. 50 % av markedet siden 2010. Sonans har ca. 8000 elever. 
• Sonans Utdanning har 11 privatistskoler og Sonans Nettstudier. 
• Som privatist ved Sonans Utdanning kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen (for de som er minimum 23 år når de søker utdanning).

Følg saker fra Sonans

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sonans på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sonans

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom