Handel og Kontor i Norge

Det blir ikke streik i Power Porsgrunn

Del

I dag skrev Power Porsgrunn under på tariffavtalen med Handel og Kontor i Norge (HK). Den varslede streiken fra lørdag 21. april er dermed avblåst.

1. nestleder Bjørn Mietinen
1. nestleder Bjørn Mietinen

– Dette er en viktig seier for våre medlemmer, det organiserte og seriøse arbeidslivet, og for ordna forhold, sier 1. nestleder i HK Bjørn Mietinen.

Power Porsgrunn ønsket i utgangspunktet ikke å skrive under på tariffavtalen etter forhandlinger med HK. Da heller ikke meklingen førte fram, måtte HK gå til det skritt å varsle streik for våre medlemmer i Power Porsgrunn. Nå er avtalen signert og streiken avblåst.

- Vi er glade for at vi fikk på plass tariffavtalen uten streik. Dette er en god dag for våre medlemmer i Power Porsgrunn. Nå vil vi sammen med arbeidsgiver se framover, og regner med at vi får et godt og konstruktivt samarbeid, sier regionkontorleder i HK Region Østlandet sør, Lena Reitan.

Kontakter

Bilder

1. nestleder Bjørn Mietinen
1. nestleder Bjørn Mietinen
Last ned bilde

Om Handel og Kontor i Norge

Handel og Kontor i Norge
Handel og Kontor i Norge
Torggata 12
0181 Oslo

+47 23 06 11 80http://www.hkinfo.no/

HK i Norge ble stiftet i 1908, på dette tidspunktet var det 2.175 medlemmer. HK i Norge er i dag LOs tredje største forbund med over 76.000 medlemmer. Våre medlemmer kommer fra en rekke bransjer. Vi organiserer innen: handels-, industri-, håndverk-, luftfart-, forlag-, kontor-, administrasjon-, finans- og servicevirksomhet.

Følg saker fra Handel og Kontor i Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Handel og Kontor i Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Handel og Kontor i Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom