Apollo

DER Touristik og Apollo selger Novair

Del

DER Touristik og Apollo selger flyselskapet Novair til danske Jet Nordic Group. Salget bygger et strategisk langsiktig og nordisk samarbeid mellom partene, og baner også vei for et større og tydeligere kundefokus.

- Dette er en plan for fremtiden. Vi er sikre på at reiser vil komme sterkt tilbake, og nå kan Apollo og Jet Nordic Group legge enda større ressurser med fokus på våre reisende, sier Leif Vase Larsen, administrerende direktør i DER Touristik Nord-Europa.

Novair har rundt 240 000 passasjerer årlig, 120 ansatte og to fly av typen Airbus 321 NEO. Salget fullføres i august 2021, og den strategiske partnerskapsavtalen gjør at Apollo kan benytte Novair i fremtiden.

- Jeg kjøper et godt innarbeidet og profesjonelt flyselskap som har fløyet Apollos kunder i mer enn 20 år. Sammen med Jettimes årlige 500 000 reisende, bygger våre to selskaper grunnlaget for en sterk, nordisk plattform for vekst, sier Lars Thuesen, eier av Jet Nordic Group.

Med salget bidrar også DER Touristik, Apollo og Jet Nordic Group til synergier i markedet, og et tydeligere fokus og økt lønnsomhet for partene.

- Det er viktig at vi sammen bidrar til vekst i årene fremover. Dette gjør at vi kan forbli relevante, tilby konkurransedyktige priser og opprettholde den sterke nordiske kvalitets- og tjenesteprofilen som kjennetegner begge parter, sier Lars Thuesen.

For spørsmål kontakt:

Leif Vase Larsen, administrerende direktør, DER Touristik Nord-Europa

0733702663 eller lvl@apollo.se

Anders Fred, administrerende direktør i Novair

O708741433 eller anders.fred@novair.se

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom