Apollo

DER Touristik Nordic AB får ny administrerende direktør

Del

Fra 1. juli 2023 overtar Tobias Jönsson som administrerende direktør DER Touristik Nordic AB. Leif Vase Larsen fokuserer videre på sin nye rolle som CEO International samt rolle i hovedstyret til DER Touristik Group.

1. januar gikk Leif Vase Larsen videre fra CEO Northern Europe til CEO International og med fortsatt oppdrag for å lede konsernet som medlem av hovedstyret i DER Touristik Group. For å fokusere på sine nye ansvarsområder overlater han driftsansvaret for selskapene i Norden og Benelux til Tobias Jönsson, med oppstart 1. juli 2023.

Jönsson vil lede DER Touristik Nordic som inkluderer merker som Apollo, Xtravel, Golf Plaisir, Lime Travel, Out of Bounds, Koning Aap, Shoestring og YourWay2GO.

- Jeg ser frem til å ønske Tobias velkommen til DER Touristik-familien. Han har solid erfaring fra bransjen og deler vårt syn på fremtidig vekst. Som en dreven og svært erfaren leder vil han være en fantastisk ressurs for å videreutvikle DER Touristik Nordic, sier Leif Vase Larsen, CEO International.

Vase Larsen har jobbet i DER Touristik siden 2015 som CEO Northern Europe og medlem av hovedstyret. Siden 1. januar 2023 leder han DER Touristik Group sammen med Ingo Burmester og Boris Schnabel i rollen som CEO International. Denne funksjonen samler den internasjonale virksomheten, inkludert virksomheten i Frankrike, Storbritannia, Norden, Benelux og de østeuropeiske markedene. Han er også ansvarlig for selskapene innen Destination Management (DMC) samt digital transformasjon og IT.

Lang fartstid i bransjen

Tobias Jönsson startet sin karriere som konsulent i McKinsey & Company før han gikk inn i reiselivsbransjen. De siste 17 årene har han jobbet i ledende stillinger for selskaper i SAS-konsernet. Blant disse har han blant annet vært Head of Commercial i SAS Sverige AB, Vice President Revenue Management i SAS Scandinavian Airlines AB og styreleder i SAS Cargo A/S. Nå er han administrerende direktør i SAS Ground Handling Sweden AB.

- Jeg er veldig glad for å være en del av teamet hos DER Touristik Nordic og ser frem til å fortsette å utvikle virksomheten. Det føles ekstra gøy at kundefokus har en stor rolle i konsernets strategi, og jeg ser med spenning frem til å fortsette å videreutvikle våre produkter og tjenester i tråd med kundenes ønsker både i Norden og Benelux, sier han.

Vase Larsen vil fortsette å være ansvarlig for DER Touristik Nordic frem til Jönsson tiltrer i juli.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom