Sony Music Norway

dePresno slipper julelåt

Del

Fredag 8. november kommer "In Comes Christmas", en tidlig julegave fra dePresno til oss alle.

dePresno "In Comes Christmas" artwork
dePresno "In Comes Christmas" artwork

dePresno liker å tro at det er en liten julenisse i oss alle. En kjerne av godhet.
Ikke at han tror på julenissen, men det virker veldig fint å ha noen å tro på. For nissen krever lite av oss - bare vær snill og god - og vil oss alle vel. Sitt fineste juleminne fikk han for bare noen få år siden, når han fikk kle seg ut som julenissen og dele ut gaver til sin niese og nevø. 
Ikke at nissen spiller en stor rolle i Bjarte dePresno Borthens liv. Julen er mest en unnskyldning for å være med familie og venner, spise god mat og slappe av. Ønske seg snø. Julemusikk er ikke egentlig en favoritt, så hva så med "In Comes Christmas"? 
"Det begynte egentlig som en spøk, en varm sommerdag etter at vi hadde skrevet ferdig noen låter" forteller Bjarte om samarbeidet med Askjell Solstrand og Fred Well "Askjell spilte de mest julete akkordene han kunne, Fred og jeg nynnet med og noen timer senere var In Comes Christmas der."
Med to album å ferdigstille gikk låten litt i glemmeboken hos Bjarte selv, som ble litt - er det lov å si gledelig? - overrasket når han tok den fram igjen og innså at han faktisk likte den riktig så godt. Essensen i låten er det han mener bør være essensen i julen. "Vi må stresse ned og fokusere på å sette pris på dem og det vi har. Det er jo egentlig sånn man skal tenke alltid, men spesielt i julen hvor det er ekstra mye press og stress." 
Enn gaver? "Jeg ønsker meg alltid fred på jord, men mamma og pappa har aldri klart å ordne det" svarer Bjarte med et smil "Ja, og gode sokker. Nå er jeg gammel nok til å sette pris på sånt som var kjedelig før." 
Selv liker han best å gi opplevelser.
Og julegaven 2019 fra dePresno til oss alle sammen er altså låten "In Comes Christimas", en melodiøs påminnelse om å gjøre julen til den opplevelsen du ønsker. Stress ned, vær snille og gode med hverandre!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

dePresno "In Comes Christmas" artwork
dePresno "In Comes Christmas" artwork
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom