TV 2

Dennis Siva Lie ny programleder i God kveld Norge

Del

Marte Bratberg er tilbake fra fødselspermisjon, og skal sammen med Dennis Siva Lie lede «God kveld Norge» sin digitale satsing.

Dennis Siva Lie og Marte Bratberg
Dennis Siva Lie og Marte Bratberg

Dennis Siva Lie var med i årets sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2, og har de to siste årene vært programleder for barne- og ungdomsprogrammet «Newton». Nå trer han inn i et noe ukjent terreng. 

– Jeg tenkte: «Shit, klarer jeg dette her da?». Jeg må fylle noen store sko i et stort program, men jeg ble veldig glad da jeg ble spurt om å være programleder. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Marte, sier Lie.  

Vi har blitt godt kjent med Dennis gjennom hans deltakelse i «Kompani Lauritzen». Programmet kaster mange av deltakerne ut på dypt vann, og de kommer opp i situasjoner man vanligvis ikke blir utsatt for. Noe som kan komme godt med i den nye rollen. 

- Jeg blir nok satt i noen situasjoner jeg aldri har vært i før, og det er akkurat det jeg trenger, fortsetter Dennis. 

Drømmegjest 

«God kveld Norge» har besøk av mange spennende og eksklusive gjester, og for Lie er det spesielt en gjest som hadde vært drømmen. 

– Ja, det må være Nima Shahinian, Norges potensielt første astronaut. 

Det siste året har Sophie Elise Isachsen, samt Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl, vikariert for Bratberg som har vært i permisjon.

Nå er hun veldig klar for å returnere til arbeidsplassen sammen med sin nye makker.
 

-Jeg gleder meg masse til å komme tilbake på jobb, og så liker jeg Dennis veldig godt, så dette er skikkelig stas. Det som er kult er at vi er fra samme sted. Nemlig Vestby, og vi har hatt samme gymlærer, sier Bratberg. 

Deltar på TV-fest

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, er fornøyd med signeringen av den nye programlederen. 

- Vi er veldig glade for å ha sikret oss Dennis Siva Lie som ny programleder. Han har lang erfaring fra «Newton», og sammen med Marte Bratberg vil de to utgjøre et veldig bra team som programledere for «God kveld Norge», sier Haldorsen.  

Førstkommende lørdag går «Gullruten» av stabelen i Bergen, og både Dennis Siva Lie og Marthe Bratberg blir å se på den røde løperen.  

Nøkkelord

Bilder

Dennis Siva Lie og Marte Bratberg
Dennis Siva Lie og Marte Bratberg
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom