Deloitte

Deloitte tar opp nye partnere

Del

1. juni 2019 har Deloitte tatt opp fire nye partnere internt fra organisasjonen. De nye partnerne er Birte Bjørkelo, Malin Konkell, Sheil Malde og Bjørn Ofstad.

Opptak av nye partnere er en viktig hendelse i Deloitte. Det er et stort karriereskritt for den enkelte, samtidig som det viser at Deloitte kan gi medarbeidere rom for å utvikle seg til å bli nye ledere i firmaet.

- Jeg gratulerer de fire nye partnerne. Alle fire er dyktige fagpersoner som er attraktive hos oppdragsgiverne våre, samtidig som de er gode ledere og rollemodeller for Deloitte, sier Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte Norge fra 1. juni 2019.

To kvinner

To av de fire nye partnere er kvinner. I fjor var fem av seks nye partnere kvinner. Totalt er dermed 70 prosent av nye partnere som har rykket opp internt i firmaet de siste to årene kvinner. Kvinneandelen i partnerskapet er nå på 20 prosent.

- En god balanse mellom kvinner og menn i lederposisjoner er viktig i Deloitte. Det samme er mangfold på talenter med ulik bakgrunn og ulike egenskaper. Vi er kommet et stykke på vei, men vi er ikke i mål ennå. Jeg vil fortsette det viktige arbeidet som er gjort i Deloitte de siste årene for å sikre at vi rekrutterer fra hele talentbasen, sier Gaaseide.

De nye partnerne er:

  • Birte Bjørkelo, partner og ansvarlig for tjenesteområdet Public Risk i Risk Advisory

  • Malin Konkell, partner og leder for området Business Process Solutions, i Audit & Assurance

  • Sheil Malde, partner og leder Deloittes nordiske team for selskapsgjennomgang (commercial due diligence) i Financial Advisory

  • Bjørn Ofstad, partner og leder Deloitte Legals personvernteam i Tax & Legal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Bjørn Ofstad
Bjørn Ofstad
Last ned bilde
Malin Konkell
Malin Konkell
Last ned bilde
Sheil Malde
Sheil Malde
Last ned bilde
Birte Bjørkelo
Birte Bjørkelo
Last ned bilde

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 22 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg saker fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Deloitte

Verden når ikke FNs bærekraftsmål før i 2073 - 43 år for sent30.9.2019 11:33:20 CESTPressemelding

Kun dager før hoveddebatten i FNs generalforsamling i New York viser nye data at arbeidet med å nå bærekraftsmålene ligger langt bak skjema. Bærekraftsmålene er verdens felles plan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Levekårsundersøkelsen Social Progress Index 2019 fra Deloitte og Social Progress Imperative viser at målene først kan nås i 2073 med dagens utvikling. Det er ikke mindre enn 43 på overtid i forhold til målene som er satt.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom