Deloitte

Deloitte Advokatfirma kåret til nummer én innen internprising

Del

For 18. år på rad har International Tax Review kåret de ledende selskapene innen skatt og internprising i en rekke land. Over tusen bedrifter har blitt vurdert, og den 15. september ble det klart at Deloitte Advokatfirma får topplasseringen i Norge og prisen "Transfer Pricing Firm of the year".

Ikke bare i Norge, men i alle nordiske land, har Deloittes advokatfirmaer blitt kåret til nummer én innen internprising.

Partner og leder for Deloittes internprisingsavdeling, Hans Martin Jørgensen, ser på prisen som en stor anerkjennelse av selskapets kompetanse og posisjon i markedet, ikke bare i Norge, men i Norden som helhet.

-        Jeg er stolt og glad for at vi vant denne prisen. Det oppleves som en stor anerkjennelse av vår kompetanse og posisjon i markedet, sier Jørgensen.

Han påpeker at firmaet jobber tett og som ett team på tvers av de nordiske landene for å kunne tilby best mulig tjenester internasjonalt.

-        Det finnes mange forskjellige priser, men denne regnes av de fleste på feltet som den mest prestisjefylte, og derfor er dette veldig stas. En slik pris må deles med alle våre ansatte som har bidratt til å gjøre dette mulig, avslutter han.

Kontakter

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 23 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg pressemeldinger fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom