Sony Music Norway

deLillos er inspirert (av Gabrielle og Veronica Maggio)

Del
deLillos høres litt mindre deLillos ut enn vanlig på låten "Nå er jeg inspirert av Veronica Maggio" som kommer fredag 14. oktober.
Artwork "Nå er jeg inspirert av Veronica Maggio"
Artwork "Nå er jeg inspirert av Veronica Maggio"

Glem floskelen om gamle hunder og nye triks.
Alle vet at låtskrivere finner inspirasjon overalt, også i hverandre. 

«Da vi spilte på Haikjeften i Narvik sto jeg og hørte på Veronica Maggio som spilte etter oss, og ble inspirert av noen spesifikke grep i kompet» forteller Lars Lillo Stenberg.
«På Evenes dagen etter satt jeg og lagde en melodi og hørte dette kompet i hodet.» kompet som har blitt låten med den særdeles selvforklarende tittelen «Nå er jeg inspirert av Veronica Maggio»
Tilbake i Oslo googlet Lars Maggio og så at hun skulle spille i Spektrum nå i høst, og at hun skulle dele scenen med Gabrielle.
«Da kom jeg på Gabrielles Neil Young-sang, og plutselig var jeg i gang med tekstlinjen "hei du Gabrielle, her er en sang...". Og selv om deLillos er et slags pop-band så har vi nok aldri lagd noe i denne retningen før. Det var faktisk ganske gøy.»

Og det er også litt gøy at låten «Nå er jeg inspirert av Veronica Maggio» kommer ut fredag 14. oktober, som er datoen Gabrielle og Maggio spiller i Oslo Spektrum. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork "Nå er jeg inspirert av Veronica Maggio"
Artwork "Nå er jeg inspirert av Veronica Maggio"
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway