Sony Music Norway

Delara føler seg uovervinnelig på «Swole»

Del

23 år gamle Delara fra Nes har det siste halvåret overrasket med de sterke girl power-låtene «Checka» og «Shark Tank», og følger nå opp med «Swole», neste låt ut fra hennes kommende EP.

«Swole er en låt der man føler seg uovervinnelig og ikke bryr seg hva andre mener og synes om deg» - Delara

Etter stor suksess med sitt kritikerroste norske prosjekt «Et lite stykke Norge» og radiohiten «Tell Me One Thing», teamet Delara opp med den Tyskland-baserte supertstjernen Loredana på «Checka» i høst. Låten gikk rett inn på andreplass på topplistene i Tyskland, lå lenge topp fem i både Tyskland, Østerrike og Sveits, og har allerede nådd svimlende 55 millioner streams på tvers av alle plattformer. «Checka» er en girl power-låt om kvinner i maktposisjoner der menn tidligere alltid har regjert – pakket inn en et RnB-landskap vi ikke har hørt Delara i tidligere. 

I februar fulgte hun opp både RnB-landskapet og tematikken på P3-listede «Shark Tank», som på lik linje med «Checka» handler om å normalisere idéen om kvinner i maktposisjoner. Med «Swole» understreker hun følelsen av å være uovervinnelig.

«Swole» er ute 19. mars.

_____________

Siden Amanda Delara fra Nes debuterte med «Paper Paper» via indielabelet GR:OW i 2017 har mye skjedd. Hun slapp sin første EP «Rebel» samme år, og ble nominert til årets nykommer på P3 Gull. I november 2018 ga hun ut EP-en «Running Deep» og ble nominert til årets popartist på Spellemann. I januar 2020 slapp hun det kritikerroste prosjektet «Et lite stykke Norge», hvor hun tok opp temaer som kriminalitet, janteloven, kjærlighet og selvtillit, og EP’n reflekterte hennes følelser som selvstendig minoritetskvinne i Norge. Prosjektet hadde også stor suksess på radio. 

Delara har fått titalls millioner av streams, turnért over hele Norge og spilt på blant annet Red Bull 30 Days i Chicago blant artister som Khalid og Young Thug. Her hjemme har hun blant annet opptrådt på VG-lista på Rådhusplassen og sammen med Karpe på Findingsfestivalen i 2017, og i 2018 sto hun der selv med eget show. I 2021 er hun klar for å ta det til et nytt nivå. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

3 x Spellemann-nominerte Musti slipper "mimi"16.4.2021 12:00:00 CEST | Pressemelding

20 år gamle Musti fra Tøyen har på flere måter blitt selve manifestasjonen på den neste generasjonen av norske rappere. De som tør å ta plass uten noen form for tilbakeholdenhet på ambisjonene, og som nekter å la seg sette i gammeldagse båser, enten det gjelder rapstil, opphav eller kjønn. I år, under ett år siden hennes artistdebut, er hun nominert til hele tre Spellemannpriser. I dag, dagen Spellemannprisen finner sted slipper hun passende nok låten «mimi», som står for «mama i made it».

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom