Sony Music Norway

Davai slipper (etter)festlåt

Del

Davai gir folk med lakenskrekk sin egen låt.

Davai "I Should Go Home" artwork
Davai "I Should Go Home" artwork

Davai debuterte med et smell med singelen "Replay"i 2017. Den nådde #13 på norske lister, og var i tillegg topp 200 i 9 ulike land. Siden da har Davai etablert seg med et unikt party-sound, med singler og remixer som hittil har strømmet over 100 millioner ganger tilsammen. 

Benjamin er hjernen, og danseføttene, bak Davai. Han er like komfortabel med å spille live foran publikum som i produsentrollen i studio, og vil alltid være der ting skjer. Så kanskje er det seg selv han forsiktig refser med den nyeste releasen "I Should Go Home"? 
Det er i hvert fall relaterbar tematikk for alle med FOMO etter en eksepsjonelt stille vår. 

"I Should Go Home" er klar for fest fra fredag 12. juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Davai "I Should Go Home" artwork
Davai "I Should Go Home" artwork
Last ned bilde
Davai (c) Anton Soggiu
Davai (c) Anton Soggiu
Last ned bilde
Davai (c) Anton Soggiu
Davai (c) Anton Soggiu
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom