Danske Bank

Danske Bank kutter til rekordlav boliglånsrente

Del

Danske Bank kutter nok en gang boliglånsrenta som første storbank. Den nye rentesatsen til unge Akademikerkunder på 1.90 nom er trolig den laveste renta som noensinne har blitt tilbudt i Norge.

Trond F. Mellingsæter, Country Manager i Danske Bank
Trond F. Mellingsæter, Country Manager i Danske Bank

Banken bidrar nok en gang til å styrke konkurransen i det norske markedet.

- Jeg kan ikke huske at vi noensinne har opplevd slike rentenivåer, sier Country Manager Trond F. Mellingsæter. Men vi har lovt våre eksisterende kunder og potensielle kunder at vi skal være konkurransedyktige og utfordre markedet. Nå gjør vi det igjen.

Danske Bank kutter boliglånsrentene med inntil 0.15 prosentpoeng. Ny rente på Boliglån UNG blir 2,10 % mens vanlige boliglån over to millioner kroner får 2,45 %. Vanlige lån til Akademikerne vil etter endringen bli 1,99 % nom.

- Samtidig skal vi huske på at dette er et uttrykk for situasjonen i norsk økonomi og et rentenivå landets boliglånskunder ikke kan regne med at vedvarer, fortsetter Mellingsæter.

Bankens innskuddsrenter reduseres samtidig og bankens beste rente i Personmarkedet vil etter endringen være SPAR Aktiv med 0,65 %.

- Det er ingen tvil om at i det markedet vi nå har, er en utfordring å finne avkastning på sparepengene sine. For de med litt lengre horisont kan tiden nå være inne for å se på alternative løsninger som for eksempel fond, sier Mellingsæter.

Endringene trår i kraft fra 29. mars for nye lån og fra 6. juni for eksisterende kunder.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Trond F. Mellingsæter, Country Manager i Danske Bank
Trond F. Mellingsæter, Country Manager i Danske Bank
Last ned bilde

Om Danske Bank

Danske Bank
Danske Bank
Postboks 4700
7466 Trondheim

08540http://www.danskebank.no

Vi er banken for de gode person- og bedriftskundene. Vi tilbyr personlig rådgivning, god service og produkter tilpasset kundenes behov.

Følg saker fra Danske Bank

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Danske Bank på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Danske Bank

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom