Norges idrettsforbund

Dale of Norway er med på laget til 2028

Del

Norges idrettsforbund har inngått en ny langvarig samarbeidsavtale med Dale of Norway som dermed blir offisiell leverandør av strikkegensere til OL og Paralympics.

Foto: Dale of Norway
Foto: Dale of Norway

Den anerkjente tekstilfabrikken Dale som ble etablert i 1879 på Dale i Vaksdal kommune i Hordaland fortsetter dermed å støtte opp om norsk idrett med ullklær i beste kvalitet.

Den nye langvarige samarbeidsavtalen løper fra 2023 til 2028 og Dale of Norway skal levere gensere/strikkejakker til Norges idrettsforbunds delegasjoner til De olympiske og paralympiske leker i Paris 2024, Milano Cortina 2026 og Los Angeles 2028.

Norges idrettsforbund er glade for at Dale of Norway ønsker et videre samarbeid.

- Vi er utrolig stolte og takknemlige for å fortsette det gode samarbeidet med Dale of Norway. Ullproduktene som leveres til de norske OL- og Paralympicstroppene blir høyt verdsatt av utøvere, sier Rune Midthaug, leder kommersiell forretningsutvikling og arrangement i Norges idrettsforbund.

Christine Madsen, markedsdirektør i Dale of Norway sier hun er stolt over videreføringen av samarbeidet med Norges idrettsforbund.

- Det betyr mye for Dale of Norway, og vi gleder oss nå til å sette i gang med designskissene for Paris 2024, sier Madsen.

Bilder

Foto: Dale of Norway
Foto: Dale of Norway
Last ned bilde

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom