Deloitte

Cyberekspert Kjersti Thrane Stathopoulou til Deloitte

Del

Kjersti A. Thrane Stathopoulou begynner i Deloitte, med oppstart 1. juni 2020. Hun blir partner i Deloitte, og vil lede cyberteamet i Deloitte Norge. Deloitte er anerkjent som et av verdens fremste cyberrådgivningsmiljøer. Med Kjersti på laget vil vi forsterke vår posisjon innenfor cyber i Norge.

Kjersti er en erfaren teknologileder, med 20 års erfaring innen IT, sikkerhet og telekom. Hun var 11 år i Telenor Group og jobbet med strategi, tjenester og tjenesteutvikling. Hun har hatt roller som sjefsarkitekt, direktør for IT-drift og strategisk innkjøp innenfor shared services. I 4 år jobbet hun i Group Business Security for CSO, de siste 3 år som Vice President forretningsutvikling sikkerhet og hun ledet arbeidet med strategien og kommersialiseringen av Telenor sine sikkerhetstjenester og produkter for B2B og B2C. Hun kommer fra rollen som Associate Partner i IBM Security Nordic, hvor hun ledet transformasjonsprogrammer og er strategisk rådgiver for de største kundene i Norden.

- Cyber er et område som mange av kundene våre er opptatt av. Vår internasjonale kompetanse på området er sterkt etterspurt. Kjersti er en sterk leder som har den sjeldne kombinasjonen av gode strategiske evner og dyp teknologisk innsikt, som kundene våre kommer til å sette stor pris på. Vi gleder oss til Kjersti begynner hos oss 1. juni. Jeg vil samtidig gratulere Kjersti med nominasjonen som en av Norges 50 fremste teknologikvinner. Det er vel fortjent! sier Helene Raa Bamrud, partner og leder av Risk Advisory i Deloitte Norge.

Bamrud forteller videre at Stathopoulou sin ansettelse er med på å forsterke Deloitte Norge sin posisjon i det spennende markedet, og at det er liten tvil om at cyberutfordringene for næringsliv og offentlig vil øke i tiden fremover med det digitale spranget som COVID-19 har resultert i.

- Jeg er stolt og glad over å få muligheten til å være med og fortsette det gode arbeidet Deloitte gjør innenfor cyber i Norge. Deloitte er flere år på rad kåret som verdens beste selskap innen rådgivning for cybersikkerhet, og det er et ærefullt oppdrag å få lov til å lede et så sterkt kompetanseteam videre, forteller Stathopoulou.

For mer informasjon om Deloitte Risk Advisory tjenester.

Deloitte positioned first by Gartner in market share for Security Consulting Services worldwide for sixth consecutive year.

Norges 50 fremste teknologikvinner 2020.

• Helene Raa Bamrud, e-post hbamrud@deloitte.no, telefon 974 23 678
• Kjersti Thrane Stathopoulou, e-post kthrane@hotmail.com, telefon 480 08 117

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 22 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg saker fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Deloitte

Midt i en krise viser den yngre generasjonen mest motstandsdyktighet18.8.2020 09:00:00 CESTPressemelding

Deloitte Global Millennial Survey 2020 Deloitte Global Millennial Survey 2020 utforsker synspunktene til mer enn 27 500 millennials og Gen Zs, både før og etter starten av COVID-19-pandemien. Undersøkelsen har som formål å forstå deres synspunkter på en rekke temaer som hva de leter etter hos en arbeidsgiver, om de har de riktige kvalifikasjonene til fremtidens arbeidsliv og deres psykiske helse. Undersøkelsen kartlegger i tillegg deres syn på næringslivet, politikk, klima og pandemien. Undersøkelsen avdekker at til tross for de individuelle og personlige utfordringene millennials og Gen Zs står overfor, har de vært opptatt av større samfunnsspørsmål, både før og etter utbruddet av pandemien. Pandemien har styrket deres ønske om å bidra til å drive positive forandringer i lokalsamfunnene deres og rundt om i verden,og de fortsetter å kjempe for en verden der virksomheter og regjeringer speiler det samme engasjementet for samfunnet. Rapporten fra 2020 består av to deler. Den første delen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom