Crayon Group

Crayon kjøper opp ledende lisensleverandør

Del

Crayon Group Holding ASA (OSE: CRAYON), et globalt IT-rådgivningsselskap som er verdens største uavhengige leverandør av skytjenester, forteller på onsdag at de har signert en avtale om å kjøpe opp Sequint, en ledende nederlandsk tjenesteleverandør innen lisensiering. Crayon vil presentere 1.kvartals inntjening på torsdag (9.5.2019.)

Torgrim Takle,  administrerende direktør i Crayon Group, et globalt IT-rådgivningsselskap
Torgrim Takle, administrerende direktør i Crayon Group, et globalt IT-rådgivningsselskap

(OSLO) -- Crayon Group Holding ASA (OSE: CRAYON), et globalt IT-rådgivningsselskap som er verdens største uavhengige leverandør av skytjenester, forteller i dag at de har signert en avtale om å kjøpe opp Sequint, en ledende nederlandsk tjenesteleverandør innen lisensiering.

Oppkjøpet utgjør et betydelig tilskudd med rundt 300 partnere til Cloud-iQ plattformen, som er Crayons egenutviklede provisjoneringsportal for skytjenester. Overtakelsen vil bidra til å øke Crayons indirekte programvareomsetning i Benelux-området.

Sequint har et betydelig fotavtrykk i det nederlandske markedet, med et bredt tilbud innenfor lisensiering. De har et kompetent team og viser til gode økonomiske resultater, så det er en glede å ønske dem velkommen til oss, sier Torgrim Takle, administrerende direktør i Crayon Group.

Crayon vil presentere 1.kvartals inntjening i morgen (9.5.2019.)

De neste to årene er planen å styrke tilbudet fra Sequint ytterligere, og investere i å øke markedsandelen ved hjelp av Crayons unike IP- og tjenestetilbud.

Avtalen fastslår at Crayon kjøper Sequint for en selskapsverdi på ca. 40 millioner kroner. Av disse er 25 millioner knyttet til en earn-out modell som er basert på selskapets økonomiske resultater de neste to årene.

Hele Sequint-familien gleder seg til å bli en del av Crayon som vil styrke vårt tilbud og vår posisjon ytterligere i det nederlandske markedet. Crayon bidrar med lisensekspertise og kompetanse som er avgjørende i en stadig mer digitalisert verden, sier Maarten Jong, administrerende direktør i Sequint. Inntil videre vil Sequint markedsføres under sitt eget navn.

Nøkkelord

Bilder

Torgrim Takle,  administrerende direktør i Crayon Group, et globalt IT-rådgivningsselskap
Torgrim Takle, administrerende direktør i Crayon Group, et globalt IT-rådgivningsselskap
Last ned bilde

Lenker

Om Crayon Group

Crayon Group
Sandakerveien 114 A
0484 Oslo

+(47) 22 89 10 00http://www.crayon.no

Crayon Group Holding ASA er et ledende IT-rådgivningsselskap innenfor programvare og digitale endringsprosesser. Med unike IP-verktøy og høy faglig kompetanse hjelper Crayon sine kunder med å optimalisere avkastningen på investeringer i programvareteknologi. Crayon har lang erfaring med optimalisering av programvarelisensiering, digital nyskapning og prediktiv analyse. Selskapet følger kunden steg for steg gjennom deres digitale endringsprosess. Hovedkvarteret ligger i Oslo, og selskapet har mer enn 1300 ansatte ved 43 kontorer verden over.

Følg saker fra Crayon Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Crayon Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Crayon Group