New Wave Norway

Craft lanserer CTM Ultra Carbon Race Rebel

Del

Det verdifulle samarbeidet mellom Craft og ultraløper Tommy Rivs har resultert i nok en banebrytende løpesko – CTM Ultra Carbon Race Rebel. Den superlette skoen – med en vekt på bare 200 gram – er designet for rekordbrytende løpsprestasjoner på høyeste nivå av maratonløp.

“Det har tatt flere år å utvikle Race Rebel, og det er en god følelse å endelig kunne introdusere den opprørske skoen til resten av verden, spesielt med tanke på den tøffe kampen Tommy har kjempet det siste året og som fortsatt pågår. Dette er den raskeste skoen vi noensinne har utviklet og jeg vet at Tommy er stolt av denne, akkurat som alle vi hos Craft.», skriver Produkt- og Markedsdirektør i Craft, Daniel Högling.

Race Rebel
Foto: Craft Sportswear / CTM Ultra Carbon Race Rebel

200 gram med kraft på veien

CTM Ultra Carbon Race Rebel er en evolusjon av Crafts suksessfulle “sebra sko” CTM Ultra Carbon og kommer nå med det hyperlette mellomsåleskummet UD Foam Pro™. Skoen inneholder også den innovative Ultra Carbon Plate™, som er laget av nøye utvalgt karbonfiber og har omtrent samme effekt som en trampoline på grunn av sin førsteklasses energiretur. I tillegg er skoens 3-delte gummiyttersåle laget av en ultralett gummiblanding og har et fint, konturert mønster som gir trekkraft på glatte overflater. Resultatet av dette er en eksepsjonelt rask og ultralett sko som veier fjærlette 200 gram.

CTM Ultra Race Rebel er den perfekte skoen for maratonløp og vil bli benyttet av løperne i Craft Elite Run Team.

Race Rebel

Foto: Craft Sportswear / CTM Ultra Carbon Race Rebel

Skoen har en pre-drop lansering i Europa den 16. august før den blir lansert i Nord-Amerika og Asia i midten av september.

Craft is a Swedish brand specializing in clothing and gear for endurance sports where performance and comfort are crucial for optimal result. Working closely with elite athletes and constantly developing new materials and technical solutions, Craft offers innovative training and competition apparel and footwear for world champions and everyday heroes.

Kontakter

Bilder

Om New Wave Norway

New Wave Norway
New Wave Norway
Torvstikkeren 10
1640 Råde

69 14 37 00https://www.newwave.no/

New Wave Norway AS er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær. 

Følg pressemeldinger fra New Wave Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra New Wave Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra New Wave Norway

Craft kler opp hele vinterstudioet til Viaplay - et viktig strategisk samarbeid13.12.2021 13:07:57 CET | Pressemelding

Craft har signert en ettårig sponsoravtale med Nordic Entertainment Group (NENT Group), eier av blant annet Viaplay. NENT har skaffet seg rettighetene til flere av de mest populære vinteridrettene de neste fem årene. Craft er en av hovedsponsorene av alle langrennssendingene på Viaplay denne sesongen. Alle i vinterstudioet til Viaplay er ikledd gode og varme vinterklær fra Craft. Dette vil bidra til å styrke og posisjonere merkevaren Craft innen vintersport-kategorien i det norske markedet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom