New Wave Norway

Craft hyller superundertøyets stille kamp i ny film

Del

A silent hero. Superundertøy er Craft Sportswear sin store satsning denne høsten. Disse essensielle plaggene blir ofte glemt når vi snakker om de store suksessene. Se filmen og bli med på en reise inn i superundertøyets tilbaketrukne liv.

En av høstens store satsninger for Craft er en internasjonal kampanje med stort fokus på superundertøy og plaggets noe "utakknemlige" situasjon.

Mange forbinder merkevaren Craft med nettopp superundertøy og plaggene har en fast plass i de mange hjem. Craft er opptatt av å ha klær til all slags vær og her kommer superundertøyet inn i bildet.
Superundertøy er nemlig en essensiell del av garderoben og det er det flere grunner til.

SilentHero
Foto: Craft superundertøy, Core Warm Baselayer Set.

Det overordnede formålet med superundertøy er at det regulerer kroppstemperaturen slik at man hverken blir for kald eller varm under aktivitet samtidig som det gir optimal fukttransport.   

Craft sitt superundertøy skal føles som et "second skin" og er designet for å gi deg den beste opplevelsen under aktivitet i alt fra milde til kalde forhold. 

Baselayer
Foto: Craft superundertøy, Core Warm Baselayer Set.

Craft sin undertøyskolleksjon inneholder flere varianter med ulike egenskaper. Alle har forskjellige behov og bruksområder for superundertøy, men vi føler oss trygge på at du vil finne din nye favoritt i denne kolleksjonen. Når du først har funnet favoritten, blir den med deg videre år etter år. 
I tillegg til å være et supersmart og praktisk plagg, må vi innrømme at vi synes det ser fantastisk bra ut også.

"A silent hero".

Kampanjen lanseres i disse dager i alle Craft sine markeder rundt om i hele verden.

Filmen er produsert inhouse av Craft og er produsert av Superstudio.

A Silent Hero.

Kontakter

Bilder

Om New Wave Norway

New Wave Norway
New Wave Norway
Torvstikkeren 10
1640 Råde

69 14 37 00https://www.newwave.no/

New Wave Norway AS er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær. 

Følg saker fra New Wave Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra New Wave Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra New Wave Norway

Ultraløper som ambassadør for Craft17.11.2020 13:43:40 CETBlogginnlegg

Craft Norge har sikret seg den talentfulle ultraløperen Simen Holvik som ny ambassadør. Stortalentet løper utrolige 200 kilometer ukentlig (!) og kan med det betegnes som en ekspert når det kommer til kunnskap rundt betydningen av god løpebekledning. Vi er fra oss av begeistring over samarbeidet og ønsker å gjøre verden bedre kjent med vår nye ambassadør. Simen Holvik er nemlig ikke bare en ultraløper - han er så mye mer.

New Wave Outlet inntar Torvbyen 2. november.30.10.2020 13:28:47 CETPressemelding

I mange år hadde New Wave Outlet en fast base sammen med New Wave Norway's hovedlager på Grålum i Sarpsborg. I 2018 flyttet New Wave Norway både kontorer og hovedlager til Råde kommune, og den faste outleten hadde sin siste åpningsdag i november samme år. New Wave Outlet er stadig savnet og etterspurt. I den forbindelse har vi valgt å endre konseptet til en Pop-Up butikk. I år vil lokasjonen være på Torvbyen kjøpesenter i Fredrikstad. Pop-Up butikken åpner dørene mandag 2. november og vil holde samme åpningstider som resten av senteret helt frem til 31. desember.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom