New Wave Norway

Craft ambassadør Cathrine Back

Del

Med stolthet ønsker vi å presentere Cathrine Back som ambassadør for Craft. Cathrine er godt kjent som en personlig trener som tilbyr alt fra treningstimer online til gruppetreninger utendørs. Cathrine er en stor tilhenger av å bruke nærmiljøet som arena for fysisk aktivitet. Alle aktivitetene hun tilbyr foregår midt i sentrum av Fredrikstad, noe som har vært en klar påvirkning for navnevalget Aktivitet i sentrum!

Hvem er Cathrine Back?

Cathrines karriere innen treningsbransjen startet i 1998 og siden den gang har hun vært innom flere velkjente treningssentre. Hun er godt utdannet som både kostholdsveileder, personlig trener og har i tillegg årsstudium i grunnleggende medisin og i grunnleggende ernæring.

Visjon.

Cathrine lever etter "litt av alt" prinsippet der fokuset er å finne den rette balansen mellom intens trening, hverdagsaktivitet, kosthold og hvile. I tillegg er hun svært opptatt av å ha et godt samarbeid og god kontakt med utøverne under selve aktivitetene, uansett om det er en personlig treningstime eller en gruppetime.

CathrineBack
Foto: Cathrine Back, 2021.

Aktivitet i sentrum. 

For snart fem år siden startet Cathrine "Aktivitet i sentrum", med base midt i Fredrikstad hvor hun både bor og jobber. Det startet med gruppetimer utendørs og som personlig trener, i tillegg til andre årlige arrangementer som blant annet "Wellness Weekend".
Da koronaen slo til i mars 2020 gikk hun "all inn" med online-trening - og dette har hun fortsatt med siden den gang.

Vi i Craft beundrer Cathrines arbeidsvilje og hennes evne til å se muligheter. Fra sin egen stue kjører hun online-timer med livesending via Facebook (når hun ikke jogger rundt i sentrum). Med Craft fra innerste til ytterste plagg holder Cathrine både varmen, formen og looken!

CathrineBack2Foto: Cathrine Back, 2021.

Vi er stolte over at Cathrine - med sin kunnskap og brede erfaring - ønsker å være ambassadør for Craft.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om New Wave Norway

New Wave Norway
New Wave Norway
Torvstikkeren 10
1640 Råde

69 14 37 00https://www.newwave.no/

New Wave Norway AS er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær. 

Følg pressemeldinger fra New Wave Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra New Wave Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra New Wave Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom