Universal Music Norge

Countrylegende slipper sitt første rockealbum!

Del

Den verdenskjente superstjernen Dolly Parton har slått seg sammen med noen av rockemusikkens mest legendariske artister for sitt aller første rockealbum: ROCKSTAR.

Det nye albumet inneholder 30 sanger, som inkluderer ni originale låter og 21 ikoniske rockeklassikere. ROCKSTAR slippes den 17. november.

“I’m so excited to finally present my first Rock and Roll album Rockstar! I am very honored and privileged to have worked with some of the greatest iconic singers and musicians of all time and to be able to sing all the iconic songs throughout the album was a joy beyond measure. I hope everybody enjoys the album as much as I’ve enjoyed putting it together” – Dolly Parton.

Første låt ut fra ROCKSTAR er "World on Fire". Låten får sin verdenspremiere i kveld under Country Music Awards.

“This is a song I felt very inspired to write. I think it speaks about everything and to everyone this day and time. I hope it is something that will touch you and maybe touch enough people to want to make a change for the better” – Dolly Parton.

Parton, som nylig ble innviet til Rock and Roll Hall of Fame, er sammen med Garth Brooks vertskap for den 58. utgaven av Academy of Country Music Awards, som streames direkte over hele verden på Prime Video den 11. mai klokken 19:00 CT fra The Ford Center i Frisco i Texas.

ROCKSTAR Track List:

1. “Rockstar (with special guest Richie Sambora)”

2. “World on Fire”

3. “Every Breath You Take (feat. Sting)”

4. “Open Arms (feat. Steve Perry)”

5. “Magic Man (feat. Ann Wilson with special guest Howard Lee)”

6. “Long As I Can See The Light (feat. John Fogerty)”

7. “Either Or (feat. Kid Rock)”

8. “I Want You Back (feat. Steven Tyler & special guest Warren Haynes)”

9. “What Has Rock And Roll Ever Done For You (feat. Stevie Nicks & special guest Waddy Wachtel)”

10. “Purple Rain”

11. “Baby, I Love Your Way (feat. Peter Frampton)”

12. “I Hate Myself For Loving You (feat. Joan Jett & The Blackhearts)”

13. “Night Moves (feat. Chris Stapleton)”

14. “Wrecking Ball (feat. Miley Cyrus)”

15. “(I Can’t Get No) Satisfaction (feat. P!nk & Brandi Carlile)”

16. “Keep On Loving You (feat. Kevin Cronin)”

17. “Heart Of Glass (feat. Debbie Harry)”

18. “Don’t Let The Sun Go Down On Me (feat. Elton John)”

19. “Tried To Rock And Roll Me (feat. Melissa Etheridge)”

20. “Stairway To Heaven (feat. Lizzo & Sasha Flute)”

21. “We Are The Champions”

22. “Bygones (feat. Rob Halford with special guests Nikki Sixx & John 5)”

23. “My Blue Tears (feat. Simon Le Bon)”

24. “What’s Up? (feat. Linda Perry)”

25. “You’re No Good (feat. Emmylou Harris & Sheryl Crow)”

26. “Heartbreaker (feat. Pat Benatar & Neil Giraldo)”

27. “Bittersweet (feat. Michael McDonald)”

28. “I Dreamed About Elvis (feat. Ronnie McDowell with special guest The Jordanaires)”

29. “Let It Be (feat. Paul McCartney & Ringo Starr with special guests Peter Frampton & Mick Fleetwood)”

30. “Free Bird (feat. Ronnie Van Zant with special guests Gary Rossington, Artimus Pyle and The Artimus Pyle Band)”

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra The Weeknd, Cian Ducrot, Larsiveli, Jon Ranes, Adrian Sellevoll med flere!2.6.2023 10:43:39 CEST | Pressemelding

Alessandra får med seg hitmaskinen Gabry Ponte på ny remix av Queen of Kings! Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga med ny låt. Det er "Ingenting å vera redd for" HOURS gjør sin egen vri på tidløs klassiker. Larsiveli dykker ned i vanskelige kjærlighetsforhold Jon Ranes slipper EP - Loverboy & The Heartbreakers. Adrian Sellevoll på jakt etter lykken! The Weeknd har slått seg sammen med Playboi Carti og Madonna på den nye låten "Popular". Låten følger utgivelsen av "Double Fantasy" og er nok en smakebit fra lydsporet til TV-serien The Idol som kommer på HBO 4. juni. Musikken fra serien,The Idol Vol. 1, slippes 30. juni. Serien er skapt av Abel (The Weeknd) Tesfaye sammen med Sam Levinson (Euphoria) og Reza Fahim, og har The Weeknd og Lily-Rose Depp i hovedrollene. Den Grammy-vinnende produsenten Jon Batiste har sammen med den amerikanske rapperen J.I.D, britiske singer-songwriteren Cat Burns, colombianske pop-sangeren Camilo og Sør Koreanske NewJeans lansert "Be Who You Are (Real Magic)".

Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga med ny låt. Det er "Ingenting å vera redd for"2.6.2023 10:00:00 CEST | Pressemelding

I mars for tre år sidan tikka det inn ein sjeldsynt sms fra Ingebjørg Bratland til Odd Nordstoga. «Hei Odd! Vil du eta lunch med meg på Thetatercaféen?» stod det. Lunch blei det, og i tillegg til maten la Ingebjørg ein idé ho hadde på bordet: «Om me ikke skulle gjera noko i lag att i 2023?» Då var det ti år sidan dei hadde laga plata «Heimafrå» og spelt seg gjennom landet med 134 konsertar i alt fra små grendehus til Operaen i Oslo. «Ingenting å vera redd for» er fyrste høyrbare prov på at idéen vart noko av. Ikke lenge etter møtet sat Odd i koronavåren og laga ei slags glad protestvise mot alt som går på tverke her i verda. «Denne kunne vera noko for oss» tenkte han, og sende ein demo til Ingebjørg. Det blei tommel opp og klappe-emojis frå den andre sida av byen. Seinare har det ikke gått mindre på tverke i verda, og fleire «protestvers» har blitt lagde til: Kom, la oss leva i det under me har fått av tid Ho er dobbel verda me er i Det er nok av mørkt og natt Men det er trippelt opp a

Dykker ned i vanskelige kjærlighetsforhold2.6.2023 08:00:00 CEST | Pressemelding

Rapperen Larsiveli returnerte nylig fra sin tre år lange “pause” med den hardtslående “Judas”. 2. juni tar artisten for seg utfordrende kjærlighetsrelasjoner i form av dobbeltsingelen “Hva hvis” og “Trenger mer”. “Hva hvis” tar for seg et “av og på”-forhold, hvor lytteren får et brutalt ærlig innblikk i Larsivelis følelser. - Låta ble skapt midt i en sorgprosess. Da jeg skrev versene var jeg i en fase der det var vanskelig for meg å akseptere hva som hadde skjedd, og kastet derfor mye skyld over til den andre parten. I “Trenger mer” går Larsiveli inn i en større selvransakelse. Han går fra å skylde på alle andre, til å ta ansvar selv. - Det er en bittersøt låt med en sexy vri. Den bærer et mørkt preg av sjalusi og usikkerhet som går i harmoni med en cocky holdning om at jeg er et bedre alternativ. Igjen står Marius Solberg (YLTV) og produksjonsselskapet nisju bak det visuelle. Filmatiseringen av Romeo + Julie fra 1996 får en nytolkning av Larsiveli og skuespiller Vilde Vengnes (Evy & A

Adrian Sellevoll på jakt etter lykken1.6.2023 11:08:54 CEST | Pressemelding

Adrian Sellevoll er klar med sin nyeste singel "Dø Lykkelig" - et musikalsk uttrykk for følelsen av intens kjærlighet og evig lykke. Med denne låten tar Adrian lytterne med på en følelsesladet reise som kretser rundt tanken om å ha noen for alltid og oppleve fullkommen lykke i deres nærvær. "Låten handler om en jente du vil ha for alltid, og hvis du får henne, kan du dø lykkelig. Det gjenspeiles mye i det jeg føler når jeg er forelsket” - Adrian Sellevoll. 25 år gamle Adrian Sellevoll er en artist, låtskriver og modell fra Bergen som balanserer en travel hverdag fylt med musikkprosjekter og spennende fremtidsplaner. Han er for tiden dypt involvert i arbeidet med et kommende album, hvor han utforsker nye musikalske retninger og viser frem sin allsidighet som artist. Videre planlegger Adrian en stor turné som vil finne sted i 2024, og sommerkonserter er også en del av hans kommende agenda. Adrian er for tiden også involvert i produksjonen av et nytt, spennende TV-program. Med sine tidlig

Jon Ranes slipper EP – Loverboy & The Heartbreakers1.6.2023 10:00:00 CEST | Pressemelding

Jon Ranes, også kjent som Loverboy, artistdebuterte i 2017 med rapgruppen og fenomenet UNDERGRUNN. Siden den gang har de spilt festivaler og scener rundt i hele Norge, deriblant Øyafestivalen, Slottsfjell og Sentrum Scene. Parallelt med musikervirksomheten har Ranes også en lovende skuespillerkarriere, og er blant annet å se i «Ut og stjæle hester», NRK serien «Flus» og «Pørni». Den 20 år gamle artisten slapp debut-albumet sitt “Loverboy” i fjor, som var på andre plass på albmtopplisten. Nå er han klar med en ny EP, «Loverboy & The Heartbreakers» som slippes 02. juni. EPen inneholder fire låter: Hjemlengsel Hun Vil ha To Tynne Menn Victoria Jon Ranes forteller: - «Loverboy & The Heartbreakers» er en videreutvikling av Jon Ranes prosjektet og et steg videre mot målet. Låtene er tett knyttet til min musikalske bakgrunn og er en bukett av referanser til mine store helter. Musikken er lagd av en dyktig gjeng deriblant Kastel, Rik Pappa og et sammensveisa band. Vi er The Heartbreakers.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom