Coop Norge

Coops medeiere får billigere reiser

Del

Coop har inngått et samarbeid med Ving, som sikrer Coops medeiere billigere reiser.

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 350 reisemål i over 50 land. Ving arrangerer charterreiser og fleksible pakkereiser med rutefly, og tilbyr i tillegg flybilletter og hotellovernattinger for de som vil reise på egen hånd.

- Vi er veldig positive til samarbeidet med Coop og gleder oss til å kunne tilby deres 1,7 millioner medeiere gode priser på reiser, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge, forteller at en medlemsfordel på reiser har vært etterspurt av Coops medeiere i lengre tid.

- Vi jobber kontinuerlig med å tilby våre medeiere medlemsnytte både internt i Coop og gjennom samarbeidsavtaler med eksterne aktører. Medlemsfordel på reise kom på en klar førsteplass da vi spurte medeierne våre hva de ønsket seg. Vi kontaktet derfor en rekke pakkereisetilbydere i Norge, og Ving var den aktøren som kunne gi det beste tilbudet til Coops medeiere.

Coops medeiere vil få 600 kroner i rabatt på deres reise når den bestilles på coop.no/ving, og kontantrabatten kommer i tillegg til eventuelle kampanjer og prisavslag som kjøres av Ving. For å markere den nye avtalen blir det gitt dobbel rabatt på 1 200 kroner for reiser i perioden 1. mai til 30. september som bestilles mellom 20. januar og 23. februar.

- Nordmenn elsker å reise, og nå vil Coops medeiere alltid få den beste prisen i det norske markedet fra Ving. Vi er svært glade for å ha fått på plass en samarbeidsavtale med Ving, sier Dyngeseth.

Kontakter

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,7 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.