Coop Norge

Coop tilbakekaller ABC Rangle

Del

Coop tilbakekaller ABC Rangle med EAN 4006592413057.

Coop tilbakekaller ABC Rangle.
Coop tilbakekaller ABC Rangle.

Årsaken for tilbakekallingen er at lokket kan løsne og små deler falle ut.

Produktet leveres i tre ulike farger.

-Vi har undersøkt produktet nøye og mener det ikke holder den kvaliteten vi krever. Derfor tilbakekalles produktet, sier Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge.

ABC Rangle til baby har en pris på 49 kroner og er solgt hos Obs, Extra og Coop Prix. Produktet fjernes nå fra alle butikker.

- Vi beklager dette og oppfordrer kunder som har kjøpt produktet om å returnere det til butikk. Kundene vil få pengene tilbake, sier Kristiansen.

Kontakter

Bilder

Coop tilbakekaller ABC Rangle.
Coop tilbakekaller ABC Rangle.
Last ned bilde

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,8 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom