Coop Norge

Coop kaller tilbake karbonadedeig

Del

Coop har valgt å kalle tilbake karbonadedeig av merket Coop som er produsert av Fatland Ølen.

Coop kaller tilbake karbonadedeig. Foto: Coop.
Coop kaller tilbake karbonadedeig. Foto: Coop.

- En rutinekontroll har avdekket mistanke om salmonella i en av våre deiger. Prøven er ikke enda bekreftet positiv, men vi velger å trekke produktet av føre-var prinsippet til endelig svar foreligger. Kundene skal være trygge på den maten de kjøper hos Coop, så selv om det ikke medfører helsefare å spise produktet så lenge det er varmebehandlet slik det står på pakken, ønsker vi likevel å være på den sikre siden og trekker derfor produktet fra alle våre butikker. Vi oppfordrer alle kunder som har kjøpt produktet med den spesifikke holdbarhetsdatoen og batch nummer om å levere det tilbake til butikk, slik at de kan få refundert pengene, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Det aktuelle produktet er nå fjernet fra butikkene.

Produktet det gjelder er produsert 11.03.2020:

Coop Karbonadedeig 400 g, holdbarhet 29.03.2020 med Batchnummer 0113802

Kontakter

Bilder

Coop kaller tilbake karbonadedeig. Foto: Coop.
Coop kaller tilbake karbonadedeig. Foto: Coop.
Last ned bilde

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,8 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom