Coop Norge

Coop kaller tilbake Goman Club Sandwich og Goman Sandwich med egg og bacon fra butikker på Vestlandet

Del

Coop kaller tilbake produktene «Goman Club Sandwich» og «Goman Sandwich med egg og bacon» med siste forbruksdag: 03.09.22, 04.09.22, 05.09.22 og 06.09.22. Produktene er solgt i Coop-butikker på Vestlandet.

Kundene skal være trygge på den maten de kjøper hos Coop, derfor varsler vi kundene våre etter at det er påvist Listeria i produktet. Vi ber kunder som har kjøpt produktet med de aktuelle holdbarhetsdatoene om å levere produktet tilbake til butikk, slik at de kan få refundert pengene.

Produktene er fjernet fra butikk.

De fleste som inntar matvarer som inneholder Listeria-bakterien blir ikke syke, men den kan føre til sykdom hos personer i risikogrupper, som eldre med svekket helse og personer med nedsatt immunforsvar.

Kontakter

Grethe Skånøy, Kvalitetskoordinator, Goman avd. Vest
tlf: 901 69 774, e-post: grethe.skaanoy@coop.no

Bilder

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag over 2 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg pressemeldinger fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom