Computas

Computas gullpartner hos Atlassian

Del

Computas oppnådde nylig status som gullpartner hos Atlassian. - Etterspørselen etter Atlassian-kompetanse er stor i det norske markedet, sier administrerende direktør i Computas, Trond Eilertsen.

Computas er en av få leverandører av Atlassian-rådgivning i Norge.
Computas er en av få leverandører av Atlassian-rådgivning i Norge.

Atlassian tilbyr en suite av innovative produkter utviklet for å optimaliserer alle former for samarbeid, i alle typer bedrifter. De mest kjente produktene er Jira og Confluence. Millioner av brukere globalt benytter Atlassian-produkter. Computas har levert Atlassian-rådgivning i over 10 år.

- Vi har flere spesialister som leverer rådgivning og kursing, og som rent teknisk hjelper til med installasjoner hos kundene våre. Vi leverer Atlassian-lisenser og rådgivning til et 20-talls kunder hvert år og har en kundebase på om lag 50 kunder, sier Eilertsen. Han nevner blant annet NAV og Brønnøysundregistrene.

Økende etterspørsel

Trond Eilertsen sier at etterspørselen etter Atlassian-produktene er merkbart økende, både lisensforvaltning og rådgivende tjenester. Men det er få kvalifiserte leverandører i det norske markedet. Partnerskapet med Atlassian er en strategisk satsning fra Computas sin side for å møte etterspørselen.

- Stadig flere bedrifter har voksende teknologimiljøer, og i disse miljøene er Atlassian-produktene svært mye brukt, både til software-utvikling, prosjektstyring, samarbeid og kodekvalitet. Det er nok mye av årsaken til at etterspørselen øker, sier Eilertsen.

- Vi har selv vært entusiastiske brukere av både Jira og Confluence internt i Computas i over 10 år, avslører han.

Tydeliggjør kompetanse gjennom gullpartner-status

Gullpartner-status innebærer 10 omfattende sertifiseringer, på både tekniske og metodiske aspekter. I tillegg omtaler Eilertsen selskapets nesten 300 ansatte som superbrukere.

- Selv om vi har flere års erfaring med å levere Atlassian-produkter til våre kunder, er vår nye status som gull-partner viktig for å tydeliggjøre og synliggjøre denne kompetansen i markedet. Det skjer stadig spennende produktutvikling hos Atlassian, og vi ser frem til å ta del i dette videre, avslutter Eilertsen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Computas er en av få leverandører av Atlassian-rådgivning i Norge.
Computas er en av få leverandører av Atlassian-rådgivning i Norge.
Last ned bilde

Om Computas

Computas
Computas
Akersgata 35
0158 Oslo

21 99 33 20https://www.computas.com

Computas er en nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, kraft og energi. Våre tverrfaglige team tilbyr den kompetansen som kreves gjennom hele digitaliseringprosessen. Vi jobber i tett samarbeid med våre kunder for å utvikle skreddersydde løsninger med høy brukernytte. Selskapet er Google Cloud Premier Partner med Europas største Google Cloud-sertifiserte miljø, Atlassian Gold Partner og Microsoft Gold Partner.

Computas ble etablert i Norge i 1985. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Følg pressemeldinger fra Computas

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Computas på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Computas

Computas og IKT-Norge oppfordrer IT-bransjen til å støtte TV-aksjonen16.10.2020 08:33:50 CEST | Pressemelding

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Med konkrete tiltak i Sørøst-Asia skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Næringslivet er en viktig bidragsyter til TV-aksjonen og givergleden er allerede stor. Nå går IT-selskapet Computas og IT-næringens interesseorganisasjon IKT-Norge sammen og oppfordrer spesielt IT-bransjen til å gi et betydelig bidrag og skape engasjement for saken.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom