Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege bygger ny klinikk i Kristiansund

Del

Norges største tannlegekjede satser i Møre og Romsdal.

Foto: Colosseum Tannlege

Fantastisk lokasjon

Med utsikt over havet i Kristiansund åpner Colosseum Tannlege en splitter ny og moderne klinikk som skal stå klar torsdag 1. september 2022. 

Kvalitet og kundeservice er helt sentralt i Colosseum Tannlege.Vår nye klinikk i Kristiansund vil tilby bred kompetanse med flere dyktige fagfolk på ett sted. Sammen med våre klinikker i Molde og Ålesund, vil befolkningen i Møre og Romsdal få et unikt tannhelsetilbud, sier Mia Grundstrøm, administrerende direktør i Colosseum Tannlege. 

Colosseum Tannlege har på nåværende tidspunkt omtrent 60 klinikker fordelt fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I Møre og Romsdal er allerede Colosseum til stede i blant annet Molde, Ålesund og Sykkylven. 

En toppmoderne klinikk  
Tre lokale tannlegeklinikkene i Kristiansund vil bli med inn i de nye lokalene og bli en del av Colosseum Tannlege. 

Den nye klinikken bygges i nydelige forhold ved vannet i Kristiansund. Klinikken blirpå hele 400m2 med totalt syv behandlingsrom. Åpningen er foreløpig estimert i september måned.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Behandler og pasient
Behandler og pasient
Last ned bilde
Bilde fra en av Colosseum Tannleges klinikker
Bilde fra en av Colosseum Tannleges klinikker
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege
Colosseum Tannlege
Sørkedalsveien 10 D
0369 Oslo

https://colosseumklinikken.no/

Colosseum Tannlege er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester med nær 60 klinikker fordelt over hele landet. Våre klinikker tilbyr de beste og mest moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling, reparasjoner og estetisk tannpleie.

Colosseum Tannlege er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester. Vi er over 578 klinikker i 11 land. Klinikkene omsetter for over 1,1 milliarder EURO. Colosseum Dental Groups største aksjonær er Jacobs Holdning, et globalt investeringsselskap med tilhørighet i Zurich i Sveits. 

Følg pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Colosseum Tannlege på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom