PSA Norge

Citroën satser videre med Mads Østberg og Torstein Eriksen

Del

Mads Østberg og Torstein Eriksen er klar for ny sesong i WRC2 med full støtte fra Citroën Racing. Det betyr at duoen står klar på startrampa i Rally Monte-Carlo 23. januar.

Foto: Citroën Racing
Foto: Citroën Racing

Citroën Racing styrker satsingen på kunderacing med sin C3 R5. Østberg og Eriksen vil kjøre åtte av løpene på årets WRC-kalender.

I tillegg vil hele syv andre C3 R5-biler stille til start i den 87. utgaven av det legendariske rallyet.

Går for seier
Den norske duoen har vært helt sentrale i utvikling av Citroëns R5.bil, og toppet fjorårets sesong med klasseseier i Rally Catalonia.

Mads har 10 år med erfaring fra veiene WRC-løpene går på, og et klart mål om å vinne WRC2-tittelen i 2020.

- Jeg er veldig glad for muligheten til å fortsette mitt samarbeid med Citroen Racing og hele teamet. Vi jobba bra med utviklingen av bilen i fjor, spesielt i forhold til bremser, geometri, støtdempere og drivlinje. Vi har selvsagt som mål å være i posisjon til å vinne alle løp, sier Mads Østberg.

Også norske løp i 2020

Østberg og Eriksen får en hektisk start på vinteren, og deltar i både Sigdalsrally og Rally Finnskog som en del av oppkjøringen til Rally Sverige.

- Jeg gleder meg helt utrolig mye til å kjøre rally i Norge igjen. Det er viktig å ikke glemme hvor du kommer fra og gi tilbake til alle trofaste rallyfans og partnere som har heiet meg frem gjennom mange år, sier Østberg.

- Vi er svært glade for at samarbeidet med Mads og Torstein fortsetter også denne sesongen. De er svært gode representanter for Citroën, både ute i verden og her hjemme, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen.

CV - Mads Østberg

127 WRC løp
18 Pallplasser WRC, 1 seier
2019 WRC2 Andre plass totalt - 3 seiere
4 ganger Norgesmester i Rally (2007, 2008, 2009, 2011)

Disse løpene kjører Mads Østberg i WRC2:
Monte-Carlo (23.-26. januar), Sverige (13.-16. februar), Portugal (21. - 24. mai), Italia (4.-7. juni), Finland (6. -9. august), Tyskland (15.-18. oktober), Storbritannia (29. oktober – 1. november), Japan (19. – 22. november)  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Citroën Racing
Foto: Citroën Racing
Last ned bilde
Foto: Citroën Racing
Foto: Citroën Racing
Last ned bilde

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom